Steunkousen

Steunkousen

Steunkousen.nl is opgericht in 2009 en sindsdien zijn wij wij zijn het adres voor steunkousen of voor een steunpanty. Voor onze klanten worden wij sinds 2010 gecertificeerd door de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Een kostbaar keurmerk maar daarmee weet onze klant dat we er alles aan doen om het voor u zo veilig en betrouwbaar mogelijk te maken.

Door steunkousen wordt bloed en vocht gemakkelijker richting het hart gestuwd. De bloedcirculatie verbetert en steunkousen geven aangename steun en een comfortabel gevoel.

Onze steunkousen zijn elegant en in modieuze kleuren verkrijgbaar. Een Steunpanty ziet er tegenwoordig gelukkig niet meer uit zoals vroeger maar is ook modieus en elegant. Steunkousen.nl levert alle  A-merken direct van de fabriek. Voor de medische steunkousen klikt u hier.  ✓ Snelle Levering ✓ 14 dagen Retourrecht ✓ Achteraf Betalen.

 1. Anti-stress BioFir
  Anti-stress BioFir
  Speciale prijs € 17,85 Normale prijs € 24,95
 2. Biofir Steunkousen actie per 2 paar-Zwart-38-43
  Biofir Steunkousen actie per 2 paar-Zwart-38-43
  Speciale prijs € 27,95 Normale prijs € 42,83
 3. Biofir Steunkousen actie per 2 paar-Huidskleur-38-43
  Biofir Steunkousen actie per 2 paar-Huidskleur-38-43
  Speciale prijs € 27,95 Normale prijs € 42,83

Steunkousen

Na het plaatsen van een bestelling wordt alles in het werk gesteld om uw kwaliteits- steunkousenbinnen enkele werkdagen bij u af te leveren. Bijna alles gaat direct uit voorraad naar u toe en past door de brievenbus zodat u er niet voor thuis hoeft te blijven. Wij proberen al onze klanten naar tevredenheid te leveren en dit wordt door ook getoetst. Onze steunkousen zijn bijna allemaal op voorraad. Onze steunkousen komen alleen van medische en gecertificeerde fabrieken en u zult daarom bij ons geen kousen vinden onder de 10 euro. Tenslotte heeft u er alleen wat aan als het echt werkt en u ondersteuning krijgt in uw doorbloeding of dat u gemakkelijker uw steunkousen aan kunt trekken middels een aantrekhulp..

Veilig steunkousen online kopen en bestellen bij dé online steunkouswinkel van Nederland en België. Alleen kwaliteitsmerken en bijna alles uit voorraad geleverd. Steunkousen en aantrekhulpen van alleen maar top merken van officieel erkende medische leveranciers tegen de juiste prijsstelling. Service en vertrouwen spelen hier een zeer belangrijke rol. Steunkousen Nederland is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Steunkousen.nl wenst u alvast heel veel winkel plezier in ons ruime online steunkousen assortiment. Waarom steunkousen kopen of bestellen? Therapeutische elastische kousen of steunkousen, zijn kousen die bedoeld zijn om meer druk te geven aan een ledemaat (armen of benen), meestal gaat het om ophoping van teveel vocht, oedeem, tegen te gaan. Door det extra extra druk verplaatst het vocht zich deels van tussen de cellennaar het bloedvat of lymfevat. De afvoer van vocht door de bloedvaten verbetert ook. Ziektebeelden waarbij het dragen van een elastische kous nuttig of nodig is: eigenlijk geldt bij elke vorm van oedeem, veneuze insufficiëntie (ook zonder oedeem) en na een diep-veneuze trombose of bij wondroos. Maar ook als je te lang staat, bij zwangerschap of tijdens een lange vliegreis worden elastische kousen gedragen. Dit is nodig om het ontstaan van spataders of trombose te voorkomen. Mensen die steunkousen krijgen zijn vaak mensen die last hebben van een slechte doorbloeding in de benen. Bijvoorbeeld voor mensen die te veel vocht in de benen hebben (oedeem genoemd). Mensen die veel zitten of juist staan en daardoor een slechte doorbloeding hebben wordt vaak aangeraden steunkousen te dragen Steunkousen worden voorgeschreven aan mensen die de doorbloeding willen verbeteren. Doordat er compressie op het been wordt uitgeoefend krijgt het bloed minder kans om "uit te zakken" in het been. Het bloed wordt beter teruggevoerd in de richting het hart. Het is als bij een fietsband. De buitenband is de steunkous en die houdt de binnenband (aderen) in het gareel. De steunkousen van steunkousen.nl helpen klachten als reizigerstrombose te voorkomen, te verminderen of zelf helemaal weg te nemen. De modieuze kousen in vele kleuren zijn speciaal ontwikkeld voor het tegengaan van problemen met de bloedsomloop in de benen.

Onze producten zijn te gebruiken door mannen en vrouwen. Ze zien er uit als normale kousen en kunnen ook worden gebruikt tijdens sportkousen de zo genaamde Sportcompressiekousen en wandelen. Ze zijn geschikt voor mensen met een staand of zittend beroep, bij pijnklachten, spataderen, oedeem of gewoon tegen vermoeide benen. Bestellen van onze steunkousen gaat bij ons veilig en snel en gemakkelijk online. Reiskousen: comfortabel op reis bij lange vluchten. Tijdens een lange vlucht waarbij er in een vliegtuig weinig ruimte is worden steunkousen aangeraden. Niet alleen bij langeafstandsvluchten waar het risico op reizigerstrombose het grootst is maar ook als u regelmatig in de auto zit. Het beste is bewegen en dus regelmatig even opstaan en lopen maar zeker ook steunkousen helpen de zwakke aderen. Drinken is net zo belangrijk, maar geen koffie of alcohol. Het kopen van steunkousen en reiskousen wordt door veel huisartsen geadviseerd. Reisigerstrombose komt heel vaak voor op de langere tochten (bv. lucht reizen, bus reizen, maar ook met de auto) op. Dit betekent dat frequent flyers, zoals business class reizigers, bijzonder kwetsbaar zijn voor reizigerstrombose. (Ook wel de vlucht trombose) als een profylactisch middel tegen dit euvel zijn steunkousen zijn zeer geschikt. Gebruik dus elastische reiskousen. Verkrijgbaar als reiskousen of reis steunpanty’s.

Vragen? Start chat

8023