Steunkousen Klantenservice

 klantenservice

Wij helpen u graag persoonlijk met het beantwoorden van uw eventuele vragen. U kunt uw vragen of opmerkingen ook naar ons mailen via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Let op: vragen over uw bestelling graag per mail en in antwoord op uw bestelbevestiging zodat we alle gegevens bij de hand hebben.


Steunkousen en Klachten

Wij zijn lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zodat u als klant ook altijd in uw recht staat en doen er alles aan om klachten te voorkomen. Toch is het echter mogelijk dat u, door welke oorzaak dan ook, niet geheel tevreden bent. Heeft u na contact met onze klantenservice toch nog een klacht? Dan willen we dat graag van u vernemen.
Wij vragen u daarom per mail contact met ons op te nemen. Het beste is het om, als het om een lopende bestelling gaat, even te antwoorden op uw bestelbevestiging dan hebben we alle gegevens bij de hand en kunnen we u helpen.

Hierbij de link naar dit dit formulier.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om uw klacht per post in te dienen. Voor een snelle en correcte afhandeling van uw klacht, vragen wij u vriendelijk om de onderstaande gegevens te vermelden:  uw naam, adres, woonplaats, uw klantnummer en/of bestelnummer. In geval van een klacht/geschil kunt u ook terecht bij http:// ec.europa.eu/consumers/odr/.

U kunt uw klacht onder vermelding van de bovengenoemde gegevens opsturen naar:

Eilandsgracht B.V.
T.a.v. Klantenservice steunkousen.nl
Seizoensweg 66, 7532 SL Enschede,

E-Mail: bestellingen@steunkousen.nl

Let op: vragen over uw bestelling graag per mail en liefst in antwoord op uw bestelbevestiging zodat we alle gegevens bij de hand hebben.

Zodra uw klacht door ons is ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging. U ontvangt binnen 5 werkdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of schriftelijk een inhoudelijke reactie van ons.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag

www.sgc.nl


Graag vermelden wij nog dat al onze prijzen op de site inclusief BTW zijn en exclusief een bijdrage verzendkosten van 4,95 euro.

Op andere pagina's verstrekken wij u duidelijk informatie over:

bezorgen- bestellen en levering 

- betaal services 

- retour sturen 

- veel gestelde vragen 

- veilig bestellen 

- algemene voorwaarden

Vragen? Start chat

8023