Steunkousen kopen

Steunkousen kopen gaat heel gemakkelijk.

Vanaf de home page Steunkouen.nl kunt u naar iedere pagina in onze steunkousen. In onze webshop kunt u middels het menu van de webwinkel navigeren naar de categorie - productgroep van uw keuze.

Vervolgens klikt u op de steunkousen van uw keuze die u wil kopen door op meer info te klikken.
Daarna kunt u kiezen voor kleuren en maten en eventueel dames of heren.

Veel producten hebben een maattabel om de juiste maat te bepalen. De prijs staat duidelijk in beeld en is altijd per product, inclusief BTW  en exclusief de bijdrage voor behandel- en portokosten ad € 4,95 euro.

U klikt nu op de bestelknop en vervolgens ziet u een samenvatting van uw bestelling.
U krijgt hier eveneens de keuze verder te winkelen en nog meer steunkousen te kopen of af te rekenen via de knop volgende stap.
U komt nu in het gedeelte waar u de factuur- en adresgegevens kunt invoeren.
Als u dit gedaan heeft dient u de algemene voorwaarden te accepteren en u kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief.
Ook kunt u een eventuele opmerking kwijt.
Wanneer u dit gedaan heeft komt in het betaalscherm waar u kunt kiezen voor Ideal of voor andere betaalmethoden om uw steunkousen te bestellen.

Steunkousen.nl levert kwaliteits steunkousen uit voorraad en tegen de beste prijs.

Voor een steunpanty, aantrekhulp, vliegkousen, zwangerschapspanty of sport compressiekousen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé steunkousen specialist van Nederland, voor iedereen die op zoek is naar steunkousen. Wij zijn een multibrand retailorganisatie in support fashion en zijn Thuiswinkel Org. gecertificeerd.. Steunkousen.nl heeft een uitgebreid assortiment A-merken zoals; Mediven, Gilofa, Compressana, Jobst, Juzo, Sigvaris en Bauerfeind Venotrain. Ook leveren wij al de bekende aantrekhulpen zoals de Arion slim slide en easy slide en de Medi Butler.

steunkousen online

Vragen? Start chat

8023