Steunkousen kopen

Steunkousen kopen gaat gemakkelijk en snel.

Vanaf de home page van Steunkousen.nl kunt u naar iedere pagina in onze steunkousen webwinkel. In onze webwinkel kunt u middels het menu navigeren naar de gewenste categorie - productgroep van uw keuze.

Vervolgens klikt u op de steunkousen die u wilt kopen door erop te klikken.

Daarna kunt u kiezen voor de variaties van kleuren en maten en eventueel dames of heren.

Veel producten hebben een maattabel om u te helpen de juiste maat te bepalen. De prijs staat altijd duidelijk in beeld en is per product, inclusief BTW en exclusief de bijdrage voor behandel- en verzendkosten ad € 4,95.

U klikt nu op de knop ''In Winkelwagen'' en vervolgens ziet u het overzicht van uw bestelling.
U krijgt hier eveneens de keuze ''Ga verder met winkelen'' om meer steunkousen te kopen of af te rekenen via de knop ''ga door naar afrekenen''.
U komt nu in het gedeelte waar u de factuur- en adresgegevens kunt invoeren.
Als u dit gedaan heeft dient u de algemene voorwaarden te accepteren en kunt u zich optioneel aanmelden voor de nieuwsbrief.
Wanneer u dit gedaan heeft komt u in het betaalscherm waar u kunt kiezen voor de betaalmethoden. IDEAL is de meest gekozen betaalmethode om steunkousen te bestellen. Alternatieve betaalmethoden worden ook in dit betaalscherm weergegeven.

Steunkousen.nl levert kwaliteits steunkousen uit voorraad tegen de beste prijs.

Voor steunkousen, steunpanty's, aantrek hulpmiddelen, vliegkousen, reiskousen, zwangerschapspanty's of sport compressiekousen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé steunkousen specialist van Nederland, België & Duitsland, voor iedereen die op zoek is naar steunkousen. Wij zijn een multibrand retailorganisatie in support fashion en zijn lid van de Thuiswinkel waarborg organisatie. Steunkousen.nl heeft een uitgebreid assortiment A-merken zoals; Mediven, Gilofa, Compressana, Jobst, Juzo, Sigvaris en Bauerfeind Venotrain.

Bovendien leveren wij alle bekende aantrekhulpen van Arion en Medi, zoals de Slim-Slide, Easy Slide en de Medi Butler.

steunkousen online

Vragen? Start chat

8023