Sportcompressiekousen

Sportcompressiekousen

SPORTCOMPRESSIEKOUSEN kopen van  onder meer top merk CEP.Deze compressiekleding zorgt voor meer zuurstof en minder verzuring.

Zuurstof wordt opgenomen uit de lucht en via de longen en de arteriële bloedvaten naar de spieren gebracht. Daar wordt het gebruikt voor de verbranding van eiwitten, vetten en koolhydraten, wat energie oplevert.

Door de druk van buitenaf worden de aderwanden dichter bij elkaar gebracht en het opgehoopte vocht in de ruimte tussen de spiercellen wordt gedwongen weer terug in het bloed te komen.

Naast een verbetering van de prestaties zitten ze ook gewoon veel lekkerder dan gewone sportkousen. Sportcompressiekousen kopen doe je bij Steunkousen.nl. Hoe werkt het in het kort:

Meer zuurstof en minder verzuring. Zuurstof wordt het gebruikt voor de verbranding van eiwitten, vetten en koolhydraten, wat energie oplevert. Door de druk van buitenaf worden de aderwanden dichter bij elkaar gebracht en het opgehoopte vocht in spiercellen wordt gedwongen weer terug in het bloed te komen. Wij verkopen merken die ook de medische kousen ontwikkelen. Bekijk dit product  van CEP, het is letterlijk een van van de hardlopers: Sportcompressiekousen.

Sportcompressiekousen

Wij leveren sportcompressiekousen van alleen gerenommeerde (medische) leveranciers.

 • Bauerfeind Venotrain Sportcompresssiekousen

 • Gilofa Energy sportcompressiekousen
 • Gilofa sport compressiesokken
 • Compressie Sleeves Tubes
 • CEP Sports : CEP Running sport compressiekousen
 • CEP Skiing compressie skikousen
 • Cep Allsport Sleeves Tubes
 • CEP Sports Compressie broek kort
 • CEP Bike sportcompressiekousen
 • Cep Recovery socks
 • Sportslegging uit de Scala SportsLine
 • Sportcompressiekousen houden u benen gezond en helpen u om fit en gezond te blijven. Onze sportkousen van kwaliteitsmerk CEP werken tegen blessures. Door met zorg en aandacht met uw lichaam om te gaan tijdens het sporten kunt u eenvoudig blessures voorkomen. Cep Sport richt zich met haar compressiekousen op alle soorten sporters.

  Sportcompressiekousen
  Steunkousen en Compressiekousen zijn niet alleen voor oude mensen. het gebruik van de druk-effect en een verbeterde doorbloeding door sportcompressiekousen tijdens het sporten neemt enorm toe. Veel hardlopers en nordic walkers en amateur-sporters hebben hierdoor minder spierstijfheid en een verbeterde uithoudingsvermogen door middel van deze sportcompressiekousen. De osteoporose Research Center aan de Universiteit van Erlangen-Nürnberg, heeft een studie gedaan naar het "Effect van sportcompressiekousen op sportieve prestaties van de parameters voor ambitieuze amateur-lopers." Deze studie is een van vele getuigenissen van hardlopers tot de conclusie dat "de kwestie van een" performance verbetering "kan definitief met ja worden beantwoord." Een prominente hardloper Joey Kelly komt hier ook aan het woord. Het draagt bij aan kracht in zijn benen en herstel en hij draagt nu sport compressiekousen. U kunt een selectie van sportsokken maken uit verschllende lengtes.
  Cep sleeves (tubes) zijn sportcompressiekousen voor snelle acties met meer zuurstof en meer stabiliteit. Met de Cep compressie tubes geeft u uw onderbenen en uw armen veel meer zuurstof en tevens stabiliteit. Op deze manier vermindert u kuit en shin-splint achtige klachten. Deze ontstaan en voel je met name tijdens de korte, snelle acties, sprongen en bij schijnbewegingen. De Cep compressie allsport tubes sleeves beginnen vlak boven de enkel en lopen gelijkmatig af tot onder de knie. De compressie tubes / sleeves draagt u tijdens een training of wedstrijd. Nooit voor herstel. Het risico is namelijk aanwezig dat vocht zich ophoopt rond uw voet en uw enkel. Voor een sneller herstel na de inspanning draagt u Cep compressiekousen met voet. Cep Recovery sportcompressiekousen. Geschikt voor alle sporten. Alleen tijdens training en wedstrijd gebruiken.

Vragen? Start chat

8023