Sportcompressiekousen
Sportcompressiekousen

Sportcompressiekousen

Waarom kiezen voor sportcompressiekousen?

Sportcompressiekousen oefenen druk uit op de benen tijdens het sporten. Door deze druk wordt het opgehoopte vocht gedwongen om terug te stromen naar de bloedbanen. Op die manier zorgen sportcompressiekousen voor een betere bloed- en vochtcirculatie in het lichaam. Zo zal er meer zuurstof naar de spieren worden geleid, wat zorgt voor minder verzuring, een sneller herstel na het sporten en een comfortabeler gevoel. Uit onderzoek van het Osteoporosis Research Centre aan de Universiteit van Erlangen-Nürnberg (Duitsland) is gebleken dat sportcompressiekousen bijdragen aan betere prestaties bij sporters.

Sportcompressiekousen Elke spiercel in het lichaam heeft energie nodig in de vorm van zuurstof. Sportcompressiekousen leveren zuurstof naar de spieren via het bloed. Hoe beter de doorbloeding, hoe beter de spieren worden voorzien van zuurstof en voedingsstoffen. Onze kousen stimuleren uw bloedsomloop en zorgen voor een beter herstel van uw spieren. Meer zuurstof, minder verzuring en betere prestaties. Sportcompressiekousen kopen, hardloopkousen kopen, bij ons bent u aan het juiste adres. Op werkdagen voor 17u besteld, dezelfde dag verzonden! Bekijk hier twee van onze meest verkochte kousen; Cep compressiekousen of Cep Sleeves.

Sportcompressiekousen zorgen voor een verbeterde bloed- en vochtregulatie tijdens het sporten. Daarnaast bieden ze de nodige ondersteuning terwijl u aan het sporten bent, waardoor vervelende blessures voorkomen worden. Ook de kans op verzuring wordt kleiner dankzij sportcompressiekousen. Sportcompressiekousen houden uw benen gezond en helpen u om fit te blijven.

In onze webshop vindt u een ruime selectie aan sportcompressiekousen van absolute topkwaliteit. U wilt toch ook de beste resultaten behalen en tegelijkertijd uw gezondheid op peil houden? Kies daarom vandaag nog voor onze ondersteunende sportcompressiekousen!


Sportcompressiekousen zijn voor iedereen

Sportcompressiekousen zijn zeker niet alleen van ouderen. Wereldwijd draagt men in de sportwereld steeds vaker sportcompressiekousen ter bevordering van de doorbloeding. Sportcompressiekousen worden steeds vaker toegepast door hardlopers, Nordic walkers, amateur sporters en topsporters. Deze kousen zorgen namelijk voor minder spierstijfheid en een beter uithoudingsvermogen.


Onze selectie sportcompressiekousen

Bij steunkousen.nl leveren wij sportcompressiekousen direct uit de fabriek. Wij bieden alleen kousen van gerenommeerde (medische) leveranciers van topmerken, zoals Gilofa en CEP. Zo zijn er de CEP Sleeves (Tubes). Deze sportcompressiekousen zijn bijzonder geschikt voor snelle acties, zoals sprongen en schijnbewegingen. Ze zorgen voor een verhoogde zuurstoftoevoer en stabiliteit. Met deze sportcompressiekousen vermindert u de kans op kuitklachten. Daarnaast zijn er ook de CEP Allsport Sleeves (Tubes). Deze sportcompressiekousen zijn geschikt voor alle soorten sporten. Let erop dat u deze kousen uitsluitend tijdens het sporten draagt. Deze kousen beginnen namelijk vlak boven de enkel en lopen door tot onder de knie. Bij rust is het risico aanwezig dat vocht zich ophoopt rond uw voet en enkel. De CEP Recovery sportcompressiekousen beschikken over een voetstuk en zijn daarom geschikt voor een snel herstel na afloop van uw sport sessie.

Vragen? Start chat

8023