Dames steunkousen

Dames steunkousen

Steunkousen speciaal voor dames.

Het is algemeen bekend dat bewegen gezond is voor de benen. Voor vrouwen die veel reizen, sporten, staan of zitten of voor mensen met spataderen is dit vaak niet voldoende. De klachten over vermoeide benen zijn dan een feit. Steunkousen helpen preventief deze klachten te voorkomen. Hier bieden we ze aan als lichte steunkousen maar ook de medische therapeutische kousen zoals de Mediven Elegance.

Steunkousen.nl levert elegante en moderne steunkousen en reiskousen van uitsluitend A-merken.  De leveranciers zij RAL gecertificeerd. RAL (www.ral.de) is een organisatie voor meer dan 150 Duitse keurmerken voor producten en diensten, waar onder het milieukeurmerk de Blaue Engel.  Wij leveren dus geen goedkope Chinese kousen maar steunkousen oa van de merken Gilofa, Mediven, jobst, Venotrain van Bauerfeind, Compressana en onze huismerk Sträter Fashion.

Dames Steunkousen kopen

Modieuze steunkousen voor dames (en heren) online kopen bij steunkousen.nl. Support voor uw doorbloeding als u het nodig heeft. Dit kan zijn als u bijvoorbeeld lang moet staan, op reis met vakantie met het vliegtuig of auto of tijdens uw zwangerschap. Steunkousen helpen u uw benen gezond en fit te houden en uw eventuele klachten tegen te gaan. Denk hierbij aan opgezette en vermoeide onderbenen. Steunkousen kopen wordt ook veel gedaan ter preventie van spataders, oedeem of bij reizigerstrombose.

Steunkousen bestellen

Steunkousen zijn tegenwoordig modieus en zijn er voor iedereen. Ze zien er uit als gewone kousen of panty’s en zijn voor mensen die de doorbloeding willen bevorderen. Een optimale bloedcirculatie is voor iedereen belangrijk maar voor bepaalde doelgroepen is het van het grootste belang hier op te letten. Denk hierbij aan zwangere vrouwen of aan mensen die veel reizen, sportcompressiekousen of een staand beroep hebben. Zij hebben vaak last van vocht dat zich ophoopt in de weefsels. Voor hun is het met name verstandig om steunkousen te bestellen. Het opgehoopte vocht gaat namelijk niet meer terug in de bloedbaan en blijft achter. Hierdoor krijgt u een verdikking van het weefsel. Het vocht blijft meestal zitten in uw onderbenen. Steunkousen geven compressie op uw weefsel waardoor dit vocht de bloedbaan weer kan worden in geperst en afgevoerd. Ook kun je steunkousen kopen ter preventie van spataders. Steunkousen drukken het bloed dat in de aders blijft hangen naar boven, zodat er een betere beweging ontstaat richting uw hart. Zonder steunkousen ontstaan gemakkelijk kronkelachtige spataders in uw benen. Spataders kunnen in de familie zitten en zijn vaak erfelijk. Ze komen vaker voor bij mensen met een staand beroep, zoals kappers of verpleegkundigen. Ook kunnen spataders ontstaan door toename van uw gewicht wat bij zwangerschap het geval is. Spataders kunnen ontstaan als u last heeft overgewicht. Bij Steunkousen.nl kunt u steunkousen bestellen van medisch erkende top leveranciers. De steunkousen zien er uit als gewone kousen en passen meestal door de brievenbus zodat u er niet voor thuis hoeft te blijven. Wij zijn lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en daarmee heeft u als consument de garantie bij een betrouwbaar bedrijf veilig uw steunkousen te bestellen.

Vragen? Start chat

8023