Dames steunkousen

Dames steunkousen

Het is algemeen bekend dat bewegen goed is voor de benen. Vrouwen die veel reizen, sporten, een staand of zittend beroep hebben, of voor vrouwen met spataderen is bewegen vaak niet voldoende. De klachten over vermoeide benen zijn dan een feit. Steunkousen zijn preventief en helpen deze klachten te voorkomen. Wij leveren steunkousen voor dames voor zowel lichte klachten alsook de medische therapeutisch elastische kousen (TEK) zoals de Mediven Elegance, Mediven Comfort, Mediven Forte, Mediven Active & Mediven Plus.

Steunkousen.nl levert elegante en moderne steunkousen en reiskousen van uitsluitend A-merken. Onze leveranciers zij RAL gecertificeerd. RAL is een organisatie voor meer dan 150 Duitse keurmerken voor producten en diensten, waaronder het milieukeurmerk de Blaue Engel.

Dames Steunkousen kopen

Modieuze steunkousen voor dames (en heren) online kopen bij steunkousen.nl. Support voor de doorbloeding als je het nodig hebt. Dit kan zijn als je bijvoorbeeld lang moet staan, op reis, met vakantie met het vliegtuig, of auto, of tijdens de zwangerschap. Steunkousen helpen de benen gezond en fit te houden en helpen de eventuele klachten tegen te gaan. Denk hierbij aan opgezette en vermoeide onderbenen. Steunkousen kopen wordt ook veel gedaan ter preventie van spataders, oedeem of bij reizigerstrombose.

Steunkousen bestellen

Steunkousen zijn tegenwoordig modieus en zijn er voor iedereen. Ze zien er uit als gewone kousen of panty’s en zijn voor mensen die de doorbloeding willen bevorderen. Een optimale bloedcirculatie is voor iedereen belangrijk maar voor bepaalde doelgroepen is het van het grootste belang hier op te letten. Denk hierbij aan zwangere vrouwen of aan mensen die veel reizen, sportcompressiekousen of een staand beroep hebben. Zij hebben vaak last van vocht dat zich ophoopt in de weefsels. Voor hun is het met name verstandig om steunkousen te bestellen. Het opgehoopte vocht gaat namelijk niet meer terug in de bloedbaan en blijft achter. Hierdoor treedt een verdikking van het weefsel op. Het vocht blijft meestal zitten in de onderbenen. Steunkousen geven compressie op het weefsel waardoor dit vocht de bloedbaan weer kan worden ingeperst en afgevoerd. Ook kun je steunkousen kopen ter preventie van spataders. Steunkousen drukken het bloed dat in de aders blijft hangen naar boven, zodat er een betere beweging ontstaat richting het hart. Zonder steunkousen ontstaan gemakkelijk kronkelachtige spataders in de benen. Spataders kunnen in de familie zitten en zijn vaak erfelijk. Ze komen vaker voor bij mensen met een staand beroep, zoals kappers of verpleegkundigen. Ook kunnen spataders ontstaan door gewichtstoename wat bij zwangerschap het geval is. Spataders kunnen ontstaan als je last hebt van overgewicht. Bij Steunkousen.nl bestel je steunkousen van medisch erkende top leveranciers. De steunkousen zien eruit als gewone kousen en passen meestal door de brievenbus zodat thuis blijven niet meer hoeft. Wij zijn lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en daarmee heeft de consument de garantie bij een betrouwbaar bedrijf veilig steunkousen te bestellen.

Vragen? Start chat

8023