Heren steunkousen
Heren steunkousen

Heren steunkousen

Waarom kiezen voor heren steunkousen?

Regelmatig bewegen is het beste voor uw algehele gezondheid en voor de bloedsomloop in uw benen. Maar dit is niet altijd een optie. Voor bepaalde beroepen is het nu eenmaal onvermijdelijk om lange tijd achter elkaar te zitten of te staan. Ook het maken van een lange (zaken)reis met het vliegtuig of in de file staan kan zorgen voor problemen met de bloedsomloop. Door lange tijd achter elkaar te zitten of te staan, hopen afvalstoffen zich op in uw benen die moeilijk worden afgevoerd. Hierdoor kunnen klachten ontstaan zoals een zwaar gevoel in de benen of opgezwollen voeten. Dat soort klachten wilt u natuurlijk liever voorkomen! Daar kunnen onze heren steunkousen bij helpen.

In onze webshop kunt u terecht voor de beste kwaliteit heren steunkousen. Heren steunkousen helpen om de bloedsomloop in uw benen te verbeteren. Er zijn situaties die kunnen zorgen voor een slechte bloedcirculatie, zoals wanneer u een lange reis moet maken of wanneer u langdurig moet zitten of staan. Hierdoor kunnen klachten ontstaan zoals een zwaar gevoel in de benen, vermoeide benen of een vervelende jeuk. Dit heeft ermee te maken dat de afvalstoffen in uw benen niet goed kunnen worden afgevoerd.Onze steunkousen en reiskousen voor heren helpen om deze vervelende klachten te voorkomen en te verhelpen. Dankzij de druk van de steunkousen wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Wij bieden u een ruime selectie aan compressiekousen voor heren van de beste Duitse merken. Er zit altijd wel iets voor u bij.


Hoe werken heren steunkousen?

Door steunkousen, ook wel compressiekousen genoemd, te dragen, wordt er druk geleverd op uw onderbenen. Dit stimuleert het bloed om weer te gaan stromen, waardoor afvalstoffen uit uw benen worden weggevoerd. Hierdoor zal u dus minder snel last krijgen van vermoeide benen of spataderen. Wel zo prettig, toch?


Steunkousen voor mannen

Helaas hangt er vaak een nogal stoffig imago rondom steunkousen. Totaal onterecht, want steunkousen voor mannen kunnen veel bijdragen aan de gezondheid. Het zijn namelijk juist mannen die profijt kunnen hebben van steunkousen. Veel beroepen die veelal door mannen worden uitgevoerd vereisen namelijk vaak lange periodes van zitten of staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vrachtwagenchauffeurs, programmeurs of chirurgen.

Tegenwoordig zijn steunkousen niet van reguliere sokken of kousen te onderscheiden. U kunt ze dus met een gerust hart dagelijks dragen. Steunkousen voor mannen verschijnen zelfs steeds vaker in het modebeeld. Zo heeft designer Wolfgang Joop zijn eigen collectie Mediven for Men ontworpen welke, samen met de Gilofa, Sockwell, Jobst, Juzo en Venotrain heren steunkousen, ook zijn terug te vinden in ons assortiment. Zo ziet u maar dat steunkousen echt niet oubollig hoeven te zijn.


Onze selectie heren steunkousen

Wij bieden u een grote selectie aan compressiekousen voor mannen, uitsluitend van topkwaliteit. Onze heren steunkousen zijn aangepast aan de mannelijke schoenmaat en verschillen ook van dames steunkousen rondom de enkelomtrek. De meeste van onze heren steunkousen zijn 50% katoen en dus vriendelijk voor de huid. In ons assortiment vindt u ook speciale reissteunkousen voor heren. We bieden ook medische steunkousen. Deze exemplaren bestaan uit een wat dikker materiaal en zijn over het algemeen duurzamer. We raden u aan om eerst met uw arts of specialist te overleggen voordat u medische steunkousen aanschaft. Al onze steunkousen worden uit de voorraad geleverd en passen gewoon door de brievenbus. U hoeft dus niet thuis te wachten op uw bestelling. Wel zo handig.

Vragen? Start chat

8023