Heren steunkousen

Heren steunkousen

Steunkousen speciaal voor mannen. Tijdens het reizen, maar ook bij langdurig zitten of staan, kunnen er klachten ontstaan door een slechte bloedcirculatie. Zware benen, vermoeide benen of kriebel in de benen zijn dan vaak het gevolg. De afvoer van afvalstoffen wordt gehinderd als de aderen in de knieholte zijn afgekneld.

Onze steunkousen en reiskousen verbeteren de bloedsomloop en helpen klachten te voorkomen. Steunkousen zijn preventief tegen o.a. spataderen.

Wij bieden een brede selectie reis- en compressiekousen voor heren van Duitse merken als Gilofa, Juzo, Medi, Jobst, Venotrain en CEP. De meeste mannen kiezen voor de Juzo reiskousen.

Steunkousen voor mannen

Hierboven vindt u een ruim assortiment aan steunkousen voor mannen. De steunkousen voor mannen zijn aangepast aan de mannelijke schoenmaat voeten en anders aan de enkelomtrek. Veel steunkousen voor mannen zijn ook geschikt voor vrouwen. Wij leveren ook Medische steunkousen die zijn vervaardigd uit iets dikker materiaal en met een speciale graduele breitechniek. Dit maakt de steunkousen duurzamer en op die manier blijft de druk ook langer behouden. Deze steunkousen zijn ook vervaardigd volgens de Europese compressie standaard drukklasse 1 heeft een druk van 15-21 mmHg en drukklasse 2 een druk van 23-32mmHg. Steunkousen in klasse 2 zijn medische kousen en wij adviseren u ten stelligste dit in overleg met uw specialist of arts aan te schaffen. Steunkousen.nl werkt alleen met medische top leveranciers als Mediven for Men, Jobst Travel, Cep, Gilofa 2000, Venotrain Masculin, en Relaxsan 140 of 280 denier. Wij bieden hiermee een ruime keuze aan modieuze steunkousen voor mannen die bijna allemaal uit voorraad geleverd worden en door de brievenbus passen.

Een voorbeeld van een echte kwaliteitskous voor mannen vind u hier.

Zoals u kunt zien steunkousen voor mannen komen tegenwoordig ook in de mode in beeld. Designer Wolfgang Joop heeft een collectie ontworpen Mediven for Men genaamd. Vermoedelijk is dit omdat zijn eigen moeder kritisch is ten aanzien van steunkousen. Waarom, is twijfelachtig. Omdat de steunkous hangt nog steeds in een stoffig imago. Dit terwijl juist mannen vaak zeer gebaad zijn bij steunkousen. Denk aan beroepen die vaak door mannen worden uitgevoerd zoals vrachtwagenchauffeurs of aan chirurgen. Het allerbeste voor uw benen is bewegen. Veel stil zitten achter een bureau of in de auto is daarom erg slecht voor uw doorbloeding. Ook bij staande beroepen heeft de doorbloeding het zwaar te verduren. Wanneer u een lange (zaken)reis maakt of wanneer u veel in de file staat weet u waarover we het hebben. De opkomst van de automatische versnelling is hier een directr gevolg van. Je hebt een innerlijke drang je benen te bewegen. Onze compressiekousen om maar een wat minder oubollige naam te gebruiken bieden absoluut uitkomst en zien er uit als gewone kousen. We leveren ze van verschillende top leveranciers en de meeste zijn van 50% katoen. Deze steunkousen zijn dus ook huidvriendeljk. bekijkt u de volgende 2 kousen; Medi Travel en Gilofa 2000 met katoen als u op reis gaat.

Vragen? Start chat

8023