Diabetes - Hallux Valgus

Diabetes - Hallux Valgus

Diabetessokken - Een hoge bloedsuikerspiegel kan schade aanrichten aan de zenuwen en zorgen vaak voor een slechte bloedcirculatie. Schade aan de zenuwen zorgt weer voor een toename van het gevoelsverlies. Dit kan vervolgens weer leiden tot infecties. Diabetessokken gaan een minder goede bloedcirculatie tegen en kunnen tevens leiden tot een betere genezing van wondjes en infecties. Onze diabetessokken hebben bijzondere eigenschappen en zien eruit als normale sokken. Diabetessokken zijn ontwikkeld voor diabetes, artritis en gevoelige en tere voeten.

Diabetessokken

Diabetessokken en diabeteskousen van steunkousen.nl zijn speciaal gebreid voor gevoelige en diabetische voeten. Door de eigenschappen van de garens werken ze wond herstellend. In veel producten zitten beijvoorbeeld zilverionen die ontstekingen tegen gaan of bijvoorbeeld X-static, een vezel die in combinatie met katoen wordt gebruikt. Bijzonder geschikt voor mensen met gevoelige voeten. De kousen zij op speciale machines gebreid om er voor te zorgen dat er geen randen zitten diewondjes veroorzakan. De Gilofa Med of de X-static kousen tegen zweetvoeten zijn zo succesvol dat ze wereldwijd worden verkocht. Een perfecte pasvorm zonder klemmend boord en naadloos. Deze diabetessokken zakken niet af doordat ze horizontaal gebreid zijn in lijnen. De speciale teensokken van Relaxan met X-Static zilver garens wordt aangeraden als diabetessok en voor diegene die last hebben van gevoelige voeten. Maar ook geschikt voor mensen met artritis en tegen voetschimmel en zweetvoeten. Gezondheidskousen en sokken voor verbetering van uw voetconditie en ter voorkoming van voetproblemen. Een goed kwaliteitsmerk zijn de Gilofa Med, deze kousen hebben een anti-bacteriële- en anti-flogistiche werking en zijn sterk Infectie remmend. Hiermee is de werking wondgenezing bevorderend.

Voor een goede algehele verzorging van uw voeten behoort ook het kiezen van de juiste kousen. Een van de zwakste plekken voor diabetici zijn de voeten. Veel mensen met diabetes hebben zeer gevoelige voeten die gemakkelijk zal beschadigen. Andere diabetes patiënten hebben voeten waarin geen gevoel zit waardoor bij stoten het ontstaan van blauwe plekken in de voeten niet gevoeld wordt. Diabetes sokken hebben bijzondere eigenschappen. Zo hebben diabetessokken zoals die van Compressana geen naden aan de tenen, en knellen de uiteinden niet af. Naden in kousen kunnen snel irriteren bij een diabetische voet, wat kan leiden tot bloedingen en blauwe plekken. De meeste voet zweren bij mensen met diabetes mellitus type 2 zijn het gevolg van slecht zittende schoenen en of voetafwijkingen die drukplekken veeroorzaken. Bij diabetespatienten kunnen ook de allerkleinste vertakkingen van de bloedvaten van de voet beschadigd worden. De doorbloeding dient zo goed mogelijk verbeterd te worden. Daarom is het raadzaam de meest ideale sokken te dragen ter voorkoming van voetproblemen; diabetessokken. Diabetes sokken kopen is in verhouding tot de functionaliteit goedkoop naar onze mening. Het verzorgen van uw voeten met diabetessokken kan ervoor zorgen dat u minder snel met medische complicaties wordt geconfronteerd. Wat met een klein wondje of blauwe plek begon doordat uw sokken uw huid schuurden kan leiden tot grote problemen.

Vragen? Start chat

8023