Aantrekhulp
Aantrekhulp

Aantrekhulp

Steunkousen Aantrekhulp

Bij Steunkousen.nl kunt u niet alleen terecht voor de beste kwaliteit steunkousen, maar ook voor diverse steunkousen aantrekhulp middelen voor therapeutische kousen. Aantrek hulpmiddelen maken het aan- en uittrekken van steunkousen een stuk makkelijker en comfortabel. Dat is wel zo fijn.

In onze webshop vindt u verschillende soorten aan- en uittrek hulpmiddelen voor therapeutisch elastische kousen (TEK) en steunkousen met zowel open teen als gesloten teen. Zo zijn er hulpmiddelen die de weerstand van de kous op het been verlagen. Daarnaast zijn er ook hulpmiddelen die de arm ‘verlengen’ waardoor u niet langer hoeft te bukken bij het aan- en uittrekken van uw steunkousen, wat uw rug ontziet.

Er zijn verschillende categorieën aan- en uittrekhulp middelen voor steunkousen. Aantrekhulp middelen die de weerstand verlagen van de kous op het been en aantrekhulp middelen die de arm verlengen waardoor bukken onnodig wordt. Daarnaast zijn er handschoenen die bij het aantrekken zorgen voor extra grip en bescherming van de kousen.

Naast het gemak zorgt een steunkous aantrekhulp middel voor meer zelfstandigheid en minder afhankelijkheid.

Probeer bijvoorbeeld de Arion Easy Slide aantrekhulp voor steunkousen met open teen óf de aantrek- én uittrekhulp Sim Slide voor steunkousen met open teen.

Tot slot bieden wij speciale handschoenen die zorgen voor extra grip bij het aantrekken van de kousen en daarnaast de kousen beschermen tegen slijtage. Aantrekhulp voor steunkousen zorgt voor meer comfort, meer zelfstandigheid en minder afhankelijkheid.

Vragen? Start chat

8023