Easy Slide

€ 12,50
Bezig met laden... Even geduld, we laden de productopties..

Easy Slide

Ook deze aantrekhulp wordt direct uit voorraad geleverd en past door de brievenbus.

De voordelen van deze aantrekhulp van Arion op een rij:

  • Drempelverlagend voor het dragen van therapeutische elastische kousen
  • Minder fysieke belasting voor de zorgvrager en -gever door glad materiaal
  • U krijgt uw zelfstandigheid voor een groot deel weer terug doordat u minder afhankelijk met van anderen door de Easy Slide
  • Door de Easy slide behouden uw steunkousen langer hun therapeutische druk
  • Zeer eenvoudig in gebruik en gemakkelijk mee te nemen
  • De Easy slide bespaart tijd en kosten
  • De lange levensduur en de lage prijs

Ziekenhuizen en zorginstellingen kunnen per mail bestellen.

Easy slide

De Easy Slide aantrekhulp is een eenvoudige top aantrekhulp voor steunkousen met een open-teen. De aantrekhulp maakt een eerder moeizame procedure makkelijk snel en zeer efficiënt.

Volg de vijf stappen - het is zo simpel als dat. Hij is ook beschikbaar en is uit voorraad leverbaar samen met de uittrekhulp en heet dan sim slide.

Dit is een eenvoudig te gebruiken kousen uittrekhulp voor het uitrekken van alle soorten steunkousen. Volg de vijf stappen om het gedaan te krijgen.

Arion Easy-Slide is in het bijzonder gemaakt om aantrekproblemen van steunkousen eenvoudig aan te pakken. Daarom is de Easy-Slide is gemaakt van ultra sterk en glad parachute materiaal. Bovendien is dit nog eens  gecoat met een laag die er voor zorgt dat het nog gladder wordt. De gladde kwaliteit vormt te samen met de  functionaliteit een top aantrekhulp die tegen een stootje kan.
De fysieke belasting voor thuishulp en gebruiker worden tot een minimum wordt ingeperkt. Daardoor zijn gebruikers trouwe aan de compressietherapie. Ze zijn ten slotte niet meer afhankelijk van hulp. Door de eenvoudige en duidelijke maattabel, manier van aantrekken en filmpjes  is goed duidelijk hoe hij werkt.

Meer informatie
Merk Arion
Koustype AD Kniekousen
Vragen? Start chat

8023