Steunkousen betalen

Op welke manieren kan ik mijn steunkousen kopen en betalen?

Bij het bestellen van uw kousen kunt u uit onder meer de volgende betaalmethodes kiezen:

1: Middels bankoverschrijving

Bankoverschrijving is handig als je bijvoorbeeld niet in Nederland woont, je betaalt via internetbankieren door een bezoek te brengen aan je eigen bank. De bestelling zal worden verwerkt en opgestuurd als de betaling bij ons is binnengekomen. Dit kan enkele dagen duren.

2: PayPal

Voor PayPal maak je eerst een account aan met je emailadres als klantnaam. PayPal is een betaalpartner die jouw bank -of creditcard gegevens beschermt, zodat jij veilig en makkelijk kan betalen. Ook worden jouw gegevens niet gedeeld met anderen.

3: iDEAL

Wanneer u aan internetbankieren doet bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of KNAB dan kunt u eenvoudig direct met iDEAL betalen. Dit is de betaalmethode die het meest wordt gebruikt in Nederland. U betaald dan snel veilig en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

4: Creditcard (American Express, Visa, Mastercard)

Direct veilig betalen met creditcard.

5: Op rekening kopen

Voor het op rekening kopen werkt Steunkousen.nl samen met Afterpay. Dit is een betaalmethode waarmee je eenvoudig achteraf kan betalen. Afterpay neemt de factuur van ons over en je ontvangt dus eerst je aankopen. Vervolgens ontvang je je factuur en betaalt na levering dus gewoon per factuur. De betaaltermijn is bij ons volgens de wet 14 dagen.

Bij op rekening kopen via mail zijn de extra kosten 4,95 euro.

7: Mister Cash

Mister Cash is de betaalmethode speciaal voor onze  Belgische klanten om hun online aankopen te kunnen doen via hun bankpas.  Dit geberud via  een gegarandeerd beveiligde lijn en in een betrouwbare betaalomgeving.

8: SOFORT banking

SOFORT Banking is een van de online overschrijvingsmethodes. De gegevens van de overschrijving worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft uit te kiezen en uw gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Hierna geeft u de overschrijving met een code eenvoudig vrij. Steunkousen.nl ontvangt een bevestiging dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht heeft gegeven en uw bestelling wordt direct verwerkt.

Steunkousen.nl werkt samen met Payment provider Multi Safe Pay die onze betalingen afhandelt.

Ziekenhuizen, zorgverleners en bedrijven kunnen ook per mail en op rekening steunkousen bestellen. Neem hiervoor contact met ons op via contactformulier.

Vragen? Start chat

8023