Over Steunkousen.nl

Sträter Fashion

Breedste Assortiment A-Merken

Steunkousen.nl is de webwinkel van Sträter Fashion steunkousen in Nederland en België. Al vele jaren staat de naam Sträter in de modewereld borg voor zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en correcte service. Ook voor wat betreft deze webwinkel kunt u er van op aan, dat wij er alles aan doen om u tevreden te stellen. Dit zijn wij aan onze naam verplicht!

Het assortiment bestaat uit de beste A-merken therapeutisch elastische kousen (TEK), steun- en compressiekousen en aanverwante artikelen zoals bijvoorbeeld een aantrekhulp voor steunkousen. Wij opereren uitsluitend als servicegerichte webwinkel en als intermediair. Dit betekent dat aankopen uitsluitend middels de webwinkel kunnen plaatsvinden. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw aankoop op snelle & correcte wijze bij u thuis wordt afgeleverd.

Steunkousen.nl is al 10 jaar gecertificeerd bij Thuiswinkel.org!

Wij zijn al 10 jaar aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Dit betekent dat Steunkousen.nl is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving en de gedragsregels van Thuiswinkel Waarborg. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

         

lets encrypt veilige verbinding

Altijd een Veilige Verbinding

Wij maken gebruik van de nieuwste en veiligste technieken waar het gaat om u op een verantwoorde en veilige manier te laten winkelen. Daarmee is gezegd, dat alle informatie die u aan ons verstrekt op een veilige wijze wordt verzonden. Betalingen die u verricht vinden in een uiterst veilige omgeving plaats en zijn voor derden absoluut niet te herleiden of toegankelijk. Alle dataverkeer tussen u en ons is beveiligd middels een SSL-verbinding.

Vragen? Start chat

8023