Over Steunkousen.nl

 

Steunkousen.nl is al meer dan 10 jaar gecertificeerd bij Thuiswinkel.org!

Wij zijn al sinds 2010 jaar aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Dit betekent dat Steunkousen.nl is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving en de gedragsregels van Thuiswinkel Waarborg. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

         

 

Altijd een Veilige Verbinding

Wij maken gebruik van de nieuwste en veiligste technieken waar het gaat om u op een verantwoorde en veilige manier te laten winkelen. Daarmee is gezegd, dat alle informatie die u aan ons verstrekt op een veilige wijze wordt verzonden. Betalingen die u verricht vinden in een uiterst veilige omgeving plaats en zijn voor derden absoluut niet te herleiden of toegankelijk. Alle dataverkeer tussen u en ons is beveiligd middels een SSL-verbinding.

lets encrypt veilige verbinding

 

 

 

Reviews van echte steunkousen dragers

Wij maken gebruik van Yotpo. De reviews worden verzameld worden door Yotpo. Yotpo zorgt ervoor dat de reviews echt zijn. Met “echt” bedoelen we dat alleen klanten die een aankoop hebben gedaan, een dienst hebben gebruikt of een daadwerkelijke handelservaring hebben opgedaan, een review kunnen plaatsen. 

Lees de voorwaarden op https://support.yotpo.com/en/article/moderating-reviews-4912987#publishing-reviews
Vragen? Start chat

8023