Veilig Steunkousen op internet aanschaffen met beveiligde verbinding

Wat is een SSL certificaat?

Een SSL certificaat is een certificaat dat de bezoeker die steunkousen wil kopen laat zien dat zijn of haar gegevens beveiligd worden verzonden via onze website. Om toegang van derden te voorkomen worden uw gegevens versleuteld, wat inhoudt in onleesbare taal naar ons toegezonden. Deze gegevens worden vervolgens door onze webserver weer vertaald naar leesbare tekst. Deze vertaling kan alleen plaatsvinden op onze eigen server en zodoende zijn ze niet te raadplegen door derden.

Veilig bestellen


Steunkousen.nl maakt gebruik van het SSL certificaat van Let's Encrypt.

Waarom heeft Steunkousen.nl een SSL beveiligde website?

Door het toenemende vertrouwen wat mensen in internet hebben is helaas ook de criminaliteit op internet toegenomen. Dit houdt mede in dat steeds vaker persoonlijke gegevens gestolen worden.

Om u de beste en veiligste service te geven als u steunkousen gaat bestellen hebben wij onze website met een SSL certificaat beveiligd. Dit houdt in dat uw gegevens versleuteld naar ons worden verzonden en dat derden deze nooit kunnen achterhalen. De SSL beveiliging is ook een eis om te voldoen aan de voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Op welke pagina's vind ik de SSL beveiliging?SSL slotje

Alle pagina's in onze shop zijn beveiligde pagina's. Dit is te zijn aan het Slot logo'tje bovenin de browser.SSL slotje

Hoe herken ik dat ik op een SSL beveiligde pagina zit?

Op het moment dat u bij het kopen van steunkousen op een SSL beveiligde pagina zit ziet u links van het internet adres (bovenaan de adresbalk) een slotje staan.SSL slotje Zodra u op dit slotje klikt kunt u zien voor welke website het certificaat is uitgegeven. Hiermee kunt u controleren of u weldegelijk op de juiste website aanwezig bent.

Klik hier om een selectie van onze steunkousen te bekijken.

Vragen? Start chat

8023