Sim-Slide

€ 16,99
Bezig met laden... Even geduld, we laden de productopties..

Sim Slide Aantrekhulp direct uit Voorraad, Deze aantrekhulp staat voor comfortabel aan- en uittrekken van kousen met open teen. Bekijk het filmpje onder aan de pagina.

Voor patiënten maar ook voor zorgverleners is dit een onmisbaar hulpmiddel. De aantrekhulp verlaagt de drempel van het dragen van steunkousen. Met de Sim Slide kan de patiënt de kousen zelfs zelfstandig aan- en uit trekken. Dit spaart enorm veel tijd, kosten en de moeite voor het dagelijks inhuren van een zorgverlener.

Sim Slide Aantrekhulp is een absoluut topproduct. Wij leveren de Sim Slide uit voorraad en hij past door uw brievenbus dus u hoeft er niet voor thuis te blijven. Van deze aantrekhulp krijgen we dagelijks bestellingen binnen en we ontvangen nooit klachten. Hij past in uw handtas of binnenzak en is dus ook handig voor op reis.

De Sim-Slide is een goedkoop produkt en verlaagt de drempel elastische kousen te dragen omdat u minder afhankelijk bent. U kunt ze zelfstandig aan- en uit trekken.

Maatschema Maat Schoenmaat

Medium 38-41

Large 42-45

X-large >46

Sim Slide Aantrekhulp is het revolutionaire aan- en uittrekhulpmiddel in één! Steunkousen (elastische kousen) kunnen nu nog makkelijker en sneller worden aan- en uitgetrokken. Het aan- en uittrekken van onze therapeutische elastische kousen, steunpanty’s maar ook armkousen zijn vaak moeizame handelingen die dagelijks terugkeren.Niet alleen voor patiënten maar ook voor zorgverleners (zorgverleners kunnen ook per mail op rekening bestellen). Om deze handelingen makkelijker en met minder krachtinspanning uit te voeren zijn er diverse aan- en uittrekhulpmiddelen.

 

De Productvoordelen Sim Slide aantrekhulp

• Twee in één • Reductie fysieke belasting voor de zorgvrager en -gever door glad materiaal

• Lagere drempel voor het dragen van therapeutische elastische kousen

• Toename zelfstandigheid van de zorgvrager

• Elastische kousen behouden langer hun therapeutische druk

• Eenvoudig in gebruik

• Spaart tijd en kosten

• Lange levensduur

• Makkelijk mee te nemen

Zorg-Indexnummer

LARGE 15613267

MEDIUM 15613275

SMALL 15613283

X-LARGE 15613291

Samengevat biedt de Sim Slide  de oplossing voor zowel het aan- als het uittrekken van therapeutische elastische kousen met open teen in een aantrekhulp.

Comfortabel aan- en uittrekken van kousen met open teen
De Sim-Slide biedt de oplossing voor het aan- én uittrekken van therapeutische elastische kousen met een open teenstuk en bovendien in één product. Misschien is dit voor zorgverleners en zorgvragers wel eht onmisbare hulpmiddel om bij mensen de kousen aan te trekken. Ten slotte  verlaagt de Sim-Slide de drempel om  therapeutische elastische kousen te dragen. Bijgevolg kan de zorgvrager de kousen zelfs zelfstandig aan- en uit trekken.

De Sim-Slide van Arion is in het bijzonder ontwikkeld om de problemen van het aan- en uittrekken op te lossen. Hij is gemaakt van high end parachutestof dat is bewerkt met een unieke coating. De gladde eigenschap vormt samen met de dubbele manier van gebruiken een extreem glad hulpmiddel met hoge wrijvingsvermidering.
Deze vermindering zorgt ervoor dat de belasting voor zorgverleners en gebruikers allereerst drastisch wordt beperkt. Bovendien en het meest opmerkelijk heeft dit ook een positief effect op de therapietrouw bij gebruikers. Ten slotte kan de patiënt door de gemakkelijke en duidelijke handleiding en filmpjes nog lange zelf seunkousen en steunpanty’s met open teen aantrekken en weer uittreken ten slotte.

Meer informatie
Merk Arion
Vragen? Start chat

8023