Sim-Slide

Sim Slide - Dé oplossing voor zowel het aan- als uittrekken van therapeutische elastische kousen (TEK) met open teen.

De Sim Slide wordt direct uit voorraad geleverd en past door de brievenbus!

De voordelen van de Sim Slide van Arion op een rij:

  • Drempelverlagend voor het dragen van therapeutische elastische kousen
  • Minder fysieke belasting voor de zorgverlener en de kousendrager
  • Meer zelfstandigheid door minder afhankelijk te zijn van anderen
  • Langer behoud van de therapeutische druk van de kousen
  • Zeer eenvoudig in gebruik en gemakkelijk mee te nemen
  • De Sim Slide bespaart tijd en kosten
€ 21,10
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Sim Slide aan- en uittrekhulp voor Steunkousen

De Sim Slide biedt de oplossing voor het aan- én uittrekken van therapeutisch elastische kousen met een open teenstuk in één product. Dit is voor zorgverleners en kousendragers een onmisbaar hulpmiddel om kousen aan- en uit te trekken. Bovendien verlaagt de Sim-Slide de drempel om therapeutisch elastische kousen te (blijven) dragen. 

Comfortabel aantrekken en uittrekken van therapeutisch elastische kousen met open teen

Sim Slide aantrekhulp is het revolutionaire aantrek- en uittrekhulpmiddel in één! Therapeutisch elastische kousen (TEK) en steunkousen kunnen makkelijker en sneller worden aan- en uitgetrokken. Het aan- en uittrekken van TEK en steunkousen zijn vaak moeizame handelingen die dagelijks moeten worden uitgevoerd. Om deze handelingen makkelijker, en met minder krachtsinspanning, uit te voeren is dit het ideale aan- en uittrekhulpmiddel. Niet alleen voor de kousendrager maar ook voor de zorgverlener. 

De Sim-Slide van Arion is in het bijzonder ontwikkeld om de problemen van het aan- en uittrekken van steunkousen op te lossen. Hij is gemaakt van high-end parachutestof dat is bewerkt met een unieke coating. De gladde eigenschap vormt samen met de dubbele manier van gebruiken een extreem glad hulpmiddel met hoge wrijvingsreductie.
Deze vermindering zorgt ervoor dat de fysieke belasting voor zorgverleners en kousendragers drastisch wordt beperkt. Bovendien heeft dit een positief effect op de therapietrouw bij kousendragers. Ten slotte kan de kousendrager door de gemakkelijke en duidelijke handleiding en filmpjes nog lang zelf steunkousen en steunpanty’s met open teen aantrekken en weer uittrekken.

Sim Slide

Meer informatie
MerkArion
Vragen? Start chat

8023