Steve aan- en uittrekhulp

€ 74,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Steve aan- en uittrekhulp voor steunkousen

  • Gemakkelijk aan- en uittrekken van steunkousen
  • Geschikt voor alle soorten steunkousen
  • Dé oplossing bij reuma en artritis
  • Handvatten zijn in hoogte verstelbaar
  • Kan zittend en liggend gebruikt worden
  • Volledig demonteerbaar en is dus gemakkelijk mee te nemen
  • Zeer duurzaam en slijt niet

Steve aantrekhulp en uittrekhulp

Met de Steve aantrekhulp en uittrekhulp voor steunkousen kies je voor een aantrekhulp en uittrekhulp van Nederlandse bodem. Dit hulpmiddel is helemaal doorontwikkeld en je kan er zelfstandig en gemakkelijk je steunkousen en therapeutisch elastische kousen mee aan- en uittrekken. Bukken hoeft niet meer. Dit hulpmiddel slijt niet en de kousen gaan langer mee. Steunkousen.nl heeft daarom besloten dit hulpmiddel in haar assortiment op te nemen. 

 

 

De Steve+ is het hulpmiddel voor het aantrekken én uittrekken van alle soorten compressiekousen. Met deze aantrekhulp kan je flink wat zorgkosten besparen. Je kan namelijk zelfstandig, overal en met weinig kracht je steunkousen aan-en uittrekken en je verlengt de levensduur van je steunkousen. Eenvoudig te bedienen en bukken is niet meer nodig. Geschikt voor alle soorten (elastische) steunkousen. De Steve aantrekhulp is de uitkomst bij het aantrekken en uittrekken van steunkousen.

Door de in hoogte verstelbare handvatten, is het voor iedere gebruiker een heel gemakkelijk hulpmiddel.

Veel zorgverzekeraars zijn verplicht aan- en uittrekhulpen te vergoeden aan steunkousen dragers, die medische therapeutisch elastische kousen dragen. Informeer daarom bij de zorgverzekeraar naar de mogelijkheden voor vergoeding van een aantrekhulpmiddel.

Meer informatie
Merk Steve
Koustype AD Kniekousen
Vragen? Start chat

8023