Dressbuddy

De DressBuddy aan- en uittrekhulp inclusief anti-slipmat en Slip voet (glijzak) is geschikt voor het aan- en uittrekken van alle typen therapeutische elastische kousen (TEK) en compressiekousen. Ervaar zelfstandig hoe eenvoudig kousen aan- en uittrekken kan zijn zonder te bukken!

€ 179,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

DressBuddy aan- en uittrekhulp pakket.

De DressBuddy is de ideale kousenhulp indien u niet makkelijk of helemaal niet bij uw voeten kunt komen om uw steunkousen aan- of uit te trekken. Dit is het juiste hulpmiddel om zelfstandig uw kousen aan- en uit te trekken. Bovendien blijven uw kousen langer mooi omdat u ze gecontroleerd aantrekt.

Wij leveren de DressBuddy in combinatie met de Slip voet en de anti-slipmat, om het aan- en uittrekken nog eenvoudiger en sneller te maken. De Slip voet is gemaakt voor zowel het aan- en uittrekken van alle typen steunkousen met open of gesloten teenstuk. 

Zonder krachtsinspanning

Ook al heeft u weinig kracht in uw handen dan nog kunt u eenvoudig uw kousen aan en uit doen. Dit pakket bevat de DressBuddy, een anti-slipmat en de Slip voet (glijzak) om door de kous te glijden. Ook geschikt om armsteunkousen aan te trekken.

De DressBuddy is geschikt voor kousendragers met een maximale kuitomtrek van 45 centimeter.

Handleiding uittrekken:

U slaat de band van de steunkousen ca. 10 cm om en zet de blauwe balletjes op de kous. Vervolgens slaat u de kous weer terug en duwt u de Dressbuddy naar beneden (u duwt dus van u af). U strekt de voet om over de enkel te komen en haalt uw voet uit de steunkous.

Meer informatie
Merk Dressbuddy
Vragen? Start chat

8023