MEDI 2 IN 1 AAN- EN UITTREKHULP

De Mediven 2 in 1 is de handige aantrekhulp voor steunkousen die helpt om het probleem van het aantrekken van elastische kousen op te lossen. De eenvoudige constructie bespaart veel tijd en vooral moeite. De Medi 2 in 1 aantrekhulp is eenvoudig te gebruiken zonder veel kracht en zonder belasting van de enkel. De Medi 2 in 1 butler kan gemakkelijk mee worden genomen in uw binnenzak of handtas. De Medi 2 in 1 kan het leven gemakkelijker maken en u een stukje van uw zelfstandigheid terug geven. U bent niet of minder afhankelijk van anderen bij het aantrekken van steunkousen. Een ideaal product van top steunkousen leverancier Medi. De mediven 2 in 1 is te gebruiken voor iedere kous en iedere lengte, zowel voor steunkousen met open of gesloten teen, worden gebruikt. Ook prima geschikt voor armkousen.

€ 22,95

Dit aantrek hulpmiddel helpt om het probleem van het aantrekken van elastische kousen op te lossen. De eenvoudige constructie bespaart veel tijd en vooral moeite. Eenvoudig te gebruiken zonder veel kracht en zonder belasting van de enkel.

Medi 2 in 1 aantrekhulp

De medi 2in1 aan- en uittrekhulp is een goede en goedkope hulp om uw kousen aanen uit te doen. Door het slim bedachte trucje zult u merken dat het een stuk beter gaat uw steunkousen aan te trekken. Hij glijdt als het ware bijna vanzelf en over de enkel. De medi 2in1 aan- en uittrekhulp is geschikt voor zowel kousen met een open teenstuk als een gesloten teenstuk. Doordat het een dun stuk stof is kan hij in de binnenzak mee. 

Meer informatie
Merk Mediven
Koustype AD Kniekousen
Vragen? Start chat

8023