Medi Hospital Butler

  • Eenvoudig in gebruik voor zowel zorgverleners als patiënten. 
  • Voor de patiënt erg comfortabel, omdat de kous eenvoudig & pijnvrij kan worden aangetrokken. 
  • Deze aantrekhulp kan ook worden gebruikt bij verwondingen aan het onderbeen.
  • Tijd- en kostenbesparend. 

Deze gepatenteerde aantrekhulp voor verplegend personeel in de kliniek is ook uitermate geschikt voor dagelijks thuisgebruik.

€ 93,20

Medi Hospital Butler Aantrekhulp voor Steunkousen

De geplastificeerde aantrekhulp voor in de kliniek of bij u thuis.


(dit zijn de plaatjes van de butler met lange handvaten maar het principe is hetzelfde bij de Hospital butler.

Deze gepatenteerde aantrekhulp voor verplegend personeel in de kliniek is ook uitermate geschikt voor dagelijks thuisgebruik.

Eigenschappen

• Eenvoudig in gebruik.

• Tijdsbesparend.

• Voor de patiënt erg comfortabel, omdat de kous eenvoudig en pijnvrij kan worden aangetrokken.

Wasvoorschriften

Houd uw steunkousen in topconditie door de onderhoudsinstructies op het gedrukte of ingenaaid textieletiket nauwkeurig op te volgen.

Wasvoorschriften:
Sluit eventuele sluitingen vóór het wassen! Draai uw steunkousen binnenstebuiten voor het wassen en was ze de eerste keer apart om kleurafgifte te voorkomen. Gebruik bij voorkeur een fijnwasprogramma op 40 °C en plaats ze in een wasnetje voor extra bescherming van het gebreide materiaal. Vermijd wasverzachter! Bij handwas grondig spoelen en niet uitwringen. Kies voor milde, speciale wasmiddelen.
Verkort de droogtijd door de steunkousen na het wassen op een dikke badhanddoek te leggen, op te rollen en stevig uit te drukken. Hang de compressiekleding losjes op zonder wasknijpers. Laat ze niet in de handdoek liggen en droog ze niet op de verwarming of in direct zonlicht.
Als u de wasdroger gebruikt, selecteer dan het programma voor delicaat textiel (controleer het textieletiket of de ingedrukte informatie). Houd er rekening mee dat steunkousen niet chemisch gereinigd mogen worden. Geniet van langdurige kwaliteit en comfort met deze zorgvuldige onderhoudsinstructies.

Tips voor gebruik:
Trek ‘s ochtends meteen nadat u bent opgestaan de compressiekleding voor het ontzwollen been aan. Ga zitten voordat u uw compressiekleding aan- of uittrekt om vallen of verwondingen te voorkomen. Scherpe, niet gevijlde vingernagels en ringen met scherpe randen kunnen het zeer delicate gebreide materiaal beschadigen. Ook teennagels, eelt of een kapotte schoenvoering kunnen schade aanrichten. Om het draagcomfort van uw compressiekleding te verbeteren, kunt u de siliconenband (indien aanwezig) tijdens de draagduur meerdere keren even omhoog duwen.

Meer informatie
MerkMediven
Vragen? Start chat

8023