Mediven Plus

Kies uw uitvoering:

Mediven Plus steunkousen voor hem en haar..

Let op: wij leveren de echte Duitse kwaliteit die u gewend bent van uw arts en niet de goedkope Amerikaanse kwaliteit.

Onze Mediven Plus steunkousen zijn de zeer sterk. Deze compressiekousen zijn voor dagelijks gebruik en voor mannen en vrouwen.

De kousen wordt gebruikt bij matige tot ernstige aandoeningen en bij spataders. De niet transparante steunkousen verbergen uw spataders en eventueel zichtbare haarvaatjes, Mediven Plus voelt zacht op de huid. In het bijzonder aan te raden als u dikke dijbenen heeft of een gevoelige huid.

Mediven Plus

• Geleverd uit Duitsland

• Mooi kleurgamma

• Met Clima Fresh garens; antibacteriëel en dus voor tegen zweetvoeten en ademend: Clima temperatuurregulatie

• Zeer elastisch, en makkelijk het aan- en uit te trekken

• Mediven Plus heeft een multifunctionele boord

• Huidvriendelijk

Levertijd gemiddeld 3 - 5 dagen. De 3 trendkleuren hebben een langere levertijd omdat deze kousen speciaal voor u gemaakt worden en kunnen daarom niet geruild worden.

Zie ook de eenvoudige maattabel.

Mediven Plus Steunkousen

De mediven plus steunkousen zijn de onverwoestbare compressiekousen voor iedere dag. Deze allround rondgebreide compressiekousen worden ingezet bij de behandeling van veneuze aandoeningen en bij spataders. Hij is ondoorzichtig en verbergt het zicht op spataders en gesprongen haarvaten en voelt toch zeer aangenaam zacht op uw huid. Mediven Plus wordt in het bijzonder aanbevolen bij mensen die last hebben van gevoelige of dikke benen. Hij bestaat al meer dan 40 jaar en heeft bijzondere eigenschappen zoals de plus-hiel welke een Y-vorm heeft zodat de kous gemakkelijk kan worden aangetrokken, hij meteen goed past en licht aanvoelt bij het drukgedeelte de hele dag door.

Materiaalsamensetlling:
CCL 1: 75% Polyamid, 25% Elastan
CCL 2: 69% Polyamid, 31% Elastan
CCL 3: 63% Polyamid, 37% Elastan

Steunkousen klasse 2 en 3 zijn medische kousen en worden ook wel therapeutisch elastische kousen genoemd. Deze kousen kunt u prima als herhaal aankoop online kopen.Wij gaan er van uit dat u bekend bent met dit product met wanneer u een klasse 1 of klasse 2 nodig heeft. Bij twijfel raden wij u aan eerst contact op te nemen met uw arts, bandagist of therapeut. Steunkousen.nl is niet aansprakelijk bij mogelijke klachten die ontstaan door een verkeerde druk steunkous die niet op medisch advies is voor geschreven. Drukklasse Ccl.1 in mmHg 18,0-21,0 –Drukklasse Ccl.2 in mmHg 23,0- 32,0

Meer informatie
Merk Mediven
Vragen? Start chat

8023