Mediven Plus AT Panty

Mediven Plus Panty in drukklasse 1, 2 en 3 zijn medische kousen en worden ook wel therapeutisch elastische kousen (TEK) genoemd. Als u bekend bent met dit product kunt u deze kousen prima als herhaal aankoop online bestellen. Bij twijfel raden wij u aan eerst contact op te nemen met uw arts, bandagist of therapeut.
€ 112,10
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Mediven Plus Panty AT

Let op: wij leveren de echte Duitse kwaliteit die u gewend bent van uw arts en niet de goedkope Amerikaanse kwaliteit. Deze compressiekousen zijn geschikt voor dagelijks gebruik voor mannen en vrouwen. De kousen worden gedragen bij matige tot ernstige aandoeningen en bij spataders. De niet transparante steunkousen verbergen uw spataders en eventueel zichtbare haarvaatjes. Mediven Plus voelt zacht op de huid. In het bijzonder aan te raden als u dikke dijbenen heeft of een gevoelige huid. Mediven Plus kniekousen AD worden geproduceerd en geleverd uit Duitsland.

  • Met Clima Fresh garens; antibacterieel en dus tegen zweetvoeten.
  • Betrouwbare pasvorm door de plus-hiel met Y-vorm.
  • Ademende Clima temperatuurregulatie.
  • Zeer elastisch, en makkelijk aan- en uit te trekken.
  • Mediven Plus heeft een multifunctionele boord.
  • Zeer huidvriendelijk (dermatologisch getest).

Materialen

  • Drukklasse 1, CCL 1: 75% Polyamid, 25% Elastan
  • Drukklasse 2, CCL 2: 69% Polyamid, 31% Elastan
  • Drukklasse 3, CCL 3: 63% Polyamid, 37% Elastan

Verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen

Bij veneuze aandoeningen is vaak het gebruik van compressiekleding voldoende om de schoonheid en de gezondheid van uw benen te waarborgen.
De medische steunkousen van Mediven Plus zijn al veertig jaar uw comfortabele keus voor een breed gamma aan indicaties. Deze compressiekousen hebben zich al jaren goed bewezen en met de extra pluspunten zorgen ze voor nog meer levenskwaliteit, comfort en zekerheid in uw dagelijks leven.

Met Mediven plus steunkousen kunt u genieten van onbekommerde extra (plus) kwaliteit. Vertrouw op de beste mediven plus ooit! Wij werken rechtstreeks met de fabriek Medi in Duitsland. Medi biedt de oplossing op het hoogste niveau om de behandeling van veneuze patiënten nuttig ondersteunen.
Wij verkopen compressieklassen 1, 2 & 3. De garens zijn van gepatenteerd Clima Fresh. Dit systeem is voor meer frisheid voor uw voeten door antibacteriële werking.

Tevens wordt gebruik gemaakt van Clima Comfort voor een hoog ademend vermogen en betrouwbare temperatuurcompensatie. De innovatieve dubbele draad biedt de hoge elasticiteit voor eenvoudig aan-en uittrekken.

Levertijd is gemiddeld 3 - 5 dagen.

Steunkousen.nl is niet aansprakelijk bij mogelijke klachten die ontstaan door een verkeerde druk steunkous die niet op medisch advies is voorgeschreven. 

maattabel mediven plus
Meer informatie
MerkMediven
KoustypeSteunpanty (AT)
Vragen? Start chat

8023