Zwangerschapspanty
Zwangerschapspanty

Zwangerschapspanty

Zwangerschapspanty kopen?

De zwangerschap is een spannende periode: er verandert van alles in uw lichaam. Een van die veranderingen is dat uw lichaam tijdens de zwangerschap meer vocht vasthoudt dan anders. Hierdoor krijgt u sneller last van vermoeide en zware benen. Daarnaast verloopt de doorbloeding in de benen sowieso lastiger tijdens de zwangerschap en ook bewegen wordt moeilijker. Al deze factoren kunnen leiden tot klachten zoals spataderen. Al helemaal wanneer u hier van nature aanleg voor heeft. Een zwangerschapspanty biedt dan uitkomst en ontlast de wanden van de aderen. Hiermee wordt de kans op spataderen verkleint en kunnen aanwezige spataderen zelfs worden verminderd.

Een zwangerschapspanty mag niet in uw garderobe ontbreken als zwangere vrouw! Een zwangerschapspanty biedt namelijk de ondersteuning die u nodig heeft bij uw voeten, benen en buik. Daarnaast kan een comfortabele zwangerschapspanty helpen om vervelende klachten zoals spataderen te voorkomen of te verminderen. Zwangerschapspanty’s zijn op een speciale manier gebreid, waardoor er maximale druk op de kuiten en enkels wordt uitgeoefend. De druk loopt geleidelijk aan af naar boven. Dankzij deze graduele druk wordt uw bloedsomloop gestimuleerd en krijgt u minder snel last van opgezwollen benen of voeten.

In onze webshop heeft u ruime keuze uit comfortabele en stijlvolle zwangerschapspanty’s voor een scherpe prijs. Wij leveren alleen merken van de hoogste kwaliteit zwangerschapspanty’s, om uw zwangerschap net een beetje zorgelozer te maken.


Steunkousen en zwangerschap

Met een zwangerschapspanty houdt u uw benen dus gezond tijdens uw zwangerschap en daarna. De zwangerschap is een bijzondere periode, waarin het lichaam het nodige te verduren krijgt. Er verandert veel, waaronder de aderen die door het lichaam lopen. Tijdens de zwangerschap worden de vaatwanden breder. Hierdoor is het voor het bloed lastiger om terug te keren van de benen naar het hart. Daarnaast wordt er tijdens de zwangerschap zo’n 20% meer bloed door het lichaam gepompt. Een andere factor is dat veel vrouwen, vooral in de latere fasen van de zwangerschap, minder kunnen bewegen. Dit helpt de bloedsomloop ook niet mee. Dit alles heeft vaak tot gevolg: een zwaar gevoel in de benen of nachtelijke beenkrampen. Een zwangerschapspanty biedt hierbij uitkomst en helpt om de bloedcirculatie weer op peil te krijgen.

Bij Steunkousen.nl kunt u terecht voor diverse soorten zwangerschapspanty’s. We raden u wel aan om voor uw aanschaf eerst uw arts of therapeut op de hoogte te stellen van eventuele klachten.


Graduele compressie van een zwangerschapspanty

Zwangerschapspanty’s zijn op een speciale manier gebreid, zodat er maximale druk wordt uitgeoefend op de enkels en onderbenen. De druk is het sterkst rondom de enkels. Deze druk loopt richting de knie geleidelijk aan af. Dankzij de graduele druk die de panty geeft, wordt de bloedcirculatie in uw benen gestimuleerd. Het is tijdens de zwangerschap volkomen veilig om een zwangerschapspanty te dragen. Een zwangerschapspanty is daarnaast ook volledig afgestemd op de groeiende buik en rekt mee tijdens de zwangerschapsperiode, om ultiem comfort te garanderen. U kunt de zwangerschapspanty ook na de zwangerschap blijven dragen omdat uw lichaam in het eerste half jaar na de bevalling nog aan het herstellen is.


Onze zwangerschapspanty’s

Wij bieden u een ruime keuze aan modieuze, prettig zittende zwangerschapspanty’s die helpen om uw benen mooi en gezond te houden tijdens de zwangerschap. Onze zwangerschapspanty’s hebben een drukwaarde van ongeveer 12 tot 23 mmHg. In onze webshop vindt u uitsluitend zwangerschapskousen van topmerken zoals Gilofa en Mediven. Al onze zwangerschapspanty’s hebben een bewezen kwaliteit en een uitstekende pasvorm. Bestel dus vandaag nog uw zwangerschapspanty en ga voor ontspannen, mooie, gezonde benen tijdens uw zwangerschap!

Vragen? Start chat

8023