Zwangerschap

Zwangerschap

Een zwangerschapspanty kan tijdens uw zwangerschap spataderen sterk verminderen of zelfs voorkomen. Ze zijn zo gebreid dat er een maximale druk op de kuiten en enkels uitoefent wordt.

Deze druk loopt richting de knie af. Ze zijn volkomen veilig tijdens uw zwangerschap maar ook daarna. Omdat het lichaam zich langzaam hersteld is het aan te raden ze zeker tot een half jaar tot een jaar door te dragen. Voor een zwangerschapspanty van een medisch kwaliteitsmerk die comfortabel is, er modieus uitziet en echt steun geeft zonder te knellen kunt u bij steunkousen.nl terecht.

Misschien is dit wel het meest verkochte item bij zwangere vrouwen. Een stijlvolle en comfortabele zwangerschapspanty is effentieel in jouw garderobe. Door de kwalitatieve materialen zijn onze zwangerschapspanty’s uniek. Ze worden gemaakt in Duitsland door bedrijven die gespecialiseerd zijn in het produceren van medische kousen.

zwangerschapspanty

Tijdens de zwangerschap veranderd er van alles in uw lichaam. U houd meer vocht vast en u heeft eerder last van vermoeide en zware benen. Ook heeft u meer moeite u te bewegen en zo kunnen spataderen optreden. Steunkousen helpen hierbij dit te voorkomen dan wel te verminderen. Zwangerschap steunkousen dragen tijdens en na uw zwangerschapsperiode kan spataderen dus verminderen en zelfs voorkomen. De steunkousen zijn zo gebreid dat het een maximale compressie op met name uw onderbenen uitoefent. Deze compressie loopt richting de knie gradueel af. De steunkousen of zwangerschapspanty zijn veilig om tijdens de zwangerschap te dragen. De zwangerschapspanty heeft nog als voordeel dat ze zich goed aan uw onderbuik aanpast. De steunkousen hebben een drukwaarde van ongeveer 12 – 23 mmHg en ze zijn vaak modieus en comfortabel. De zwangerschapspanty werkt preventief tegen het ontstaan of verergeren van zwangerschapsspataderen. U houd uw benen mooi en gezond. Wij hebben van alleen medische top leveranciers de zwangerschapspanty in onder meer 70 den en 140 den voor u geselecteerd. Alleen de beste merken met bewezen kwaliteit en een uitstekende pasvorm zijn opgenomen in onze collectie. De druk is rondom de enkel het sterkst en neem geleidelijk naar boven toe af. Een voorbeeld van een echte kwaliteitssteunkous die goed betaalbaar is vind u hier.

Steunkousen en zwangerschap.
Ter preventie van spataderen is het verstandig steunkousen en zwangerschapspanty’s te dragen tijdens maar ook na uw zwangerschap. Ook als u al spataderen heeft wordt door artsen als behandeling van spataderen het dragen steunkousen en zwangerschapspanty's geadviseerd. Niet allen bij vrouwen ook bij mannen kunnen spataderen ontwikkelen. Spataderen komen in bijna alle leeftijden voor. Meer vrouwen dan mannen hebben er echter aanleg voor. Helemaal tijdens de zwangerschap als de doorbloeding moeilijker wordt en men zich minder gemakkelijk beweegt. De wanden van de aderen kunnen worden ontlast door steunkousen of een zwangerschapspanty te dragen. Deze steunkousen worden ook wel TEK kousen (therapeutische elastische kousen) of compressiekousen genoemd. Steunkousen stimuleren door de compressie die ze uitoefenen de pompfunctie in het been en daarmee de bloedcirculatie.

Vragen? Start chat

8023