Easy Slide

Easy Slide

Steunkousen.nl verkoopt de Easy slide al sinds 2009. Het is de bekendste traditionele groene aantrekhulp voor steunkousen met open teen en wordt wereldwijd verkocht. Hij is gemaakt van zeer glad materiaal dat bewerkt is met een speciale coating. Door deze coating is het een ultraglad eindproduct met een zeer hoge wrijvingsreductie. De wrijvingsreductie van de Easy Slide zorgt ervoor dat de fysieke belasting voor zowel zorgverleners als patiënten tot een minimum wordt beperkt. Samen met een paar steunkoushandschoenen is dit dé combinatie om uw kousen veilig en gemakkelijk aan te trekken. Het creëert een toename van uw zelfstandigheid en bevordert de therapietrouw doordat het aantrekken een stuk simpeler gaat. Hij is gemakkelijk mee te nemen in uw handtas of binnenzak en dus ook geschikt voor op reis.

Naast de Easy Slide bieden wij u ook andere hulpmiddelen voor zowel het aan als uittrekken van alle soorten kousen, dus zowel voor open of gesloten teen. Ga hiervoor naar de "categorie aantrekhulp" boven in de menubalk.

De Easy Slide van het Nederlandse Arion is zo gemaakt, dat hij geschikt is voor ieder merk steunkousen. Doordat de maatvoering gebaseerd is op uw schoenmaat is hij geschikt voor iedere voet/onderbeen. Bekijk hieronder de twee producten en bestel veilig en direct uit voorraad. Mits in originele verpakking geldt binnen 14 dagen niet goed geld terug. Deze aantrekhulp is specifiek ontwikkeld om de problemen bij het aantrekken van therapeutische elastische kousen met open teen op te lossen. Hij past door de brievenbus dus u hoeft er niet voor thuis te blijven. We leveren hem ook samen met de Easy off uittrekhulp mocht u dat willen. Voor meer informatie zie hieronder:

Schoenmaat
Small        34-37
Medium    38-41
Large        42-45
XL             >46

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Vragen? Start chat

8023