Easy Slide

Easy Slide

De Easy Slide is ontwikkeld om problemen bij het aantrekken van therapeutische elastische kousen met open teen op te lossen. Het is de bekendste traditionele groene aantrekhulp voor steunkousen met open teen en wordt wereldwijd verkocht. De Easy Slide is gemaakt van zeer glad materiaal dat bewerkt is met een speciale coating. Door deze coating is het een ultraglad eindproduct met een zeer hoge wrijvingsreductie. De wrijvingsreductie van de Easy Slide zorgt ervoor dat de fysieke belasting voor zowel zorgverleners als patiënten tot een minimum wordt beperkt. Samen met een paar steunkoushandschoenen is dit dé combinatie om uw kousen veilig en gemakkelijk aan te trekken. De Easy Slide creëert een toename van zelfstandigheid en bevordert de therapietrouw doordat het aantrekken een stuk simpeler gaat. Hij is gemakkelijk mee te nemen in een handtas of binnenzak en is dus geschikt voor op reis.

Naast de Easy Slide bieden wij ook andere hulpmiddelen voor zowel het aan- als uittrekken van alle soorten (compressie)kousen, dus zowel voor open als gesloten teen. Ga hiervoor naar de categorie ''Aantrekhulp'' boven in de menubalk.

De Easy Slide van het Nederlandse Arion is zo gemaakt, dat hij geschikt is te gebruiken met ieder merk steunkousen. De maatvoering is gebaseerd op de schoenmaat en is geschikt voor elke voet en onderbeen. Bekijk hieronder de producten en bestel veilig en direct uit voorraad. Hij past door de brievenbus dus thuisblijven hoeft niet meer! Naast de aantrekhulp ''Easy Slide'' leveren wij ook de Easy Slide aan- én uittrekhulp ''Easy + Easy Slide''

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Vragen? Start chat

8023