Mediven Struva 23

Mediven Struva 23 anti thrombose kousen (per stuk).

Deze verbandkousen kunnen breed worden ingezet. Als compressietherapie na (vaat)chirurgische ingrepen en bij de behandeling van trombose. Deze verbandkousen kunnen worden gebruikt in plaats van zwachtels. Met een druk van 23 mmHg op de enkel, welke in de richting van het bovenbeen afloopt, is de mediven struva 23 als tijdelijke compressie zeer geschikt.

€ 52,86
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Mediven Struva 23 De kous voor klinische compressie

De mediven struva 23 biedt een comfortabel alternatief voor de traditionele compressiezwachtels: maximale veiligheid en eenvoudig te gebruiken. Nooit meer ingewikkelde compressiezwachtels, omdat mediven struva zo eenvoudig aan te brengen is. De wond kan ook gemakkelijk geïnspecteerd worden. De ademende en zachte breitechniek zorgt voor een aangenaam draagcomfort. Pijnlijke knellingen worden betrouwbaar voorkomen. De uitstekende medische doeltreffendheid van mediven struva is wetenschappelijk bewezen (Wrobel et al., 1996).

De veneuze terugstroom van het bloed richting het hart wordt gestimuleerd, waardoor het ontstaan van oedeem en bloeduitstortingen wordt tegengegaan. Na vaatchirurgie wordt de mediven struva 23 als aanvulling op de mediven struva 35 ingezet. Tijdens en na de operatie wordt het niet geopereerde been ter voorkoming van trombose met de mediven struva 23 behandeld. Na één tot vier dagen, waarbij het geopereerde been in eerste instantie met de mediven struva 35 wordt behandeld, kan er worden overgestapt naar een mediven struva 23.

Eigenschappen

  • Exact gedefinieerde compressiegradiënt voor een hoge graad van medische doeltreffendheid.

  • Pijnlijke knellingen en vensteroedeem betrouwbaar voorkomen.

  • Veilig, snel en eenvoudig te gebruiken.

  • Sterke therapietrouw dankzij groter draagcomfort.

  • Matenkleurcode voor snelle en eenvoudige selectie van de kousmaat.

  • Zeer kosten-efficiënt door meervoudig gebruik; eenvoudig te gebruiken; wonden zijn gemakkelijk te inspecteren en behandelen.

  • Geschikt voor dij-omtrekken tot 78 cm.

Materialen

  • 76% polyamide, 24% elasthan, latexvrij. 

Deze kousen gaan per stuk en komen uit Duitsland. De levering kan een paar werkdagen duren.

maattabel mediven struva 23
Meer informatie
Merk Mediven
Vragen? Start chat

8023