Mediven Struva 35

De Mediven Struva 35 verbandkous geeft een druk van 35 mmHg. Deze verbandkous is bijzonder geschikt voor gebruik tijdens, en direct na, een vaatchirurgische ingreep. Daarnaast wordt de Mediven Struva 35 ingezet bij de behandeling van een acute trombose, en bij lichte tot middelzware lymfologische aandoeningen. De Mediven Struva 35 wordt direct in de OK, na de ingreep, aangetrokken en wordt één tot vier dagen aan het geopereerde been gedragen. De unieke eigenschappen voldoen aan de hoge verwachtingen van arts en patiënt en bieden medische zekerheid.

€ 29,34
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Mediven Struva 35 Verbandkousen

De Mediven Struva 35 verbandkousen met een druk van 35 mmHg zijn van het kwaliteitsmerk Medi uit Duitsland. Deze verbandkousen hebben een ingebreide hiel die zorgt voor een optimaal verdeelde druk op de wreef. Daarnaast garanderen de verbandkousen een optimale positionering van de voeten. Door het optionele open teenstuk kan op ieder gewenst moment de doorbloeding van de tenen worden gecontroleerd.  De Mediven Struva 35 verbandkous heeft een tricotboord en is bijzonder geschikt voor immobiele patiënten. 

Materiaal 

59% polyamide, 41% elasthan.

De verbandkousen zijn bovendien latexvrij. Deze verbandkousen zijn per stuk verpakt en komen uit Duitsland. De levering geschiedt binnen 2-4 werkdagen.

Meer informatie
Merk Mediven
Vragen? Start chat

8023