VenoTrain impuls

  • Optimale verhouding tussen rust- en werkdruk.
  • Perfecte pasvorm & aangenaam draagcomfort.
  • Dieptewerking: onmiddellijke en voelbare ontlasting van de benen.
€ 82,20
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Venotrain Impuls

VenoTrain® impuls+ met microvezels is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij gevorderde vaatziekten. De kousen voldoen aan de hoge medische eisen voor gebruik van een compressiekous. Het innovatieve, naadloze breiwerk van VenoTrain® impuls+ zorgt voor nauwkeurig gedoseerde druk. Deze kous is dé oplossing bij veneuze aandoeningen.

Eigenschappen

Door het bijzondere rekvermogen en het hoge gehalte aan microvezels is de VenoTrain impuls+ net zo makkelijk aan te trekken als een lichte compressiekous. Al bij een lichte spieraanspanning ondersteunt de diepwerkende compressie de ventielfunctie van de aderkleppen en bevordert de bloedterugvoer naar het hart.

De zijdezachte microvezels in het breiwerk maken de kous bijzonder soepel en optimaliseren het vochttransport en de temperatuurregulering, zodat de VenoTrain impuls+ zowel op warme als koudere dagen aangenaam is om te dragen. De perfecte combinatie van eenvoud in het gebruik, hoog draagcomfort en therapeutische werking.

Veelzijdig en individueel

Naast het materiaal en het gebruik overtuigt ook de pasvorm van de VenoTrain impuls+ met een maximaal comfort. Daarvoor staat het hoog-gedifferentieerde V6+ matensysteem garant. De VenoTrain impuls+ is in caramel en zwart verkrijgbaar, met open en gesloten teen en in combinatie met meerdere siliconenboorden.

Meer informatie
MerkVenoTrain
Vragen? Start chat

8023