VenoTrain business

€ 59,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Bauerfeind VenoTrain business compressiekousen zijn geschikt voor mannen en vrouwen. De Venotrain Business kniekousen (AD) met rib design zijn van absolute top kwaliteit en ideaal bij niet al te zware klachten. Ideaal voor tijdens het werk, voor op reis en zijn goed te combineren met uw dagelijkse kleding. Zeer effectief bij het bestrijden van beenklachten zoals vermoeide en zware benen.

Bauerfeind VenoTrain Business

Deze steunkousen zijn voor mannen en vrouwen ontwikkelt en bieden een uitstekende ondersteuning door de materiaalcombinatie. De kousen zijn speciaal voor mensen die steunkousen zoeken met een hoog draagcomfort.

Met VenoTrain® business brengt Bauerfeind een modieuse business AD kniekous. Bauerfeind Compressiekousen zijn van zeer hoge kwaliteit en worden gedragen tegen klachten bij de doorbloeding. Daarnaast zien ze er zeer mooi en modieus uit.

Sinds jaar en dag levert het Duitse merk Bauerfeind een compleet gamma aankwaliteitskousen. De kleuren worden met regelmaat aangepast aan de laatste trendmode. Deze kousen zijn medische kousen geschikt voor doorbloedingsproblemen. Ze helpen bij zwellingen en ondersteunen de bloedcirculatie actief.

Meer informatie
Merk VenoTrain
Vragen? Start chat

8023