Sockwell Cyclone Dames Sportsokken

Als u gaat sporten wilt u zich liever niet druk maken om spierpijn of zweetvoeten. Gelukkig kunnen deze Sockwell Cyclone Dames Sportsokken dit voorkomen. Deze sportsokken beschermen uw voeten tegen zwellingen en vervelende geurtjes. Door de lichte druk in de sokken, zal u het sporten bovendien langer vol kunnen houden. De perfecte sportsok, dus!

  • Vermindert kramp in kuiten en voeten.
  • Sneller spierherstel.
  • Ideaal tijdens het sporten.
  • Tegen zweetvoeten.
€ 34,45
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Sockwell Cyclone sportsokken voor dames

Sporten is goed voor lichaam en geest. Daarom doet u het graag. Maar helaas kunnen er ook bepaalde ongemakken gepaard gaan met lichamelijke beweging, zoals zweetvoeten, zwellingen in de voeten en benen, spierpijn of kramp. Dankzij de stijlvolle Sockwell Cyclone sportsokken voor dames kunt u voortaan weer genieten van uw work-out, zonder al deze vervelende ongemakken.

De Sockwell Cyclone sportsokken voor dames bestaan namelijk uit een combinatie van hoogwaardige, antibacteriële materialen zoals merino wol, bamboe en stretch nylon. Deze materialen reguleren vocht, waardoor u minder snel last krijgt van zweet bij uw voeten en benen. Ook worden uw voeten gedurende de hele work-out op een aangename temperatuur gehouden.

Bovendien oefenen deze sportsokken een lichte druk uit op uw voeten en onderbenen. Hierdoor verbetert uw bloedcirculatie, wat direct zorgt voor meer energie. Bovendien krijgt u hierdoor minder snel last van zwellingen en herstellen uw spieren zich sneller na afloop van uw work-out.

Met deze Sockwell Cyclone sportsokken voor dames mag u absoluut gezien worden. Daarbij zitten ze ook nog eens heerlijk, dankzij de ultrafijne merinowol, die even zacht aanvoelt als kasjmier.

Materialen

De Sockwell Cyclone Dames Sportsokken zijn naadloos en antibacterieel. De combinatie van Merinowol en Bamboe Rayon zorgt voor een constante temperatuur en voorkomt zweetvoeten en zweetgeur. De Merinowol (32 %) is geproduceerd uit het fijnste materiaal dat een kriebelig gevoel op de huid tegen gaat. De sokken voelen zo zacht als kasjmier aan en hebben een dikte van 19.5 micron. Kortom, voel u beter tijdens het sporten in stijl met deze Sockwell Cyclone Sportsokken voor dames! Snel last van kramp in de kuiten of voeten? Ook dan zijn deze sportsokken ideaal voor u!

  • 32% Merinowol (Dit materiaal werkt antibacterieel).
  • 32% Stretch Nylon (Zorgt voor de stretch in de sok).
  • 31% Bamboe Rayon (Dit materiaal werkt vochtregulerend).
  • 5% Spandex (Het materiaal dat zorgt voor extra stevigheid van de sok).

Beschikbare maten

  • S / M (schoenmaat 35 - 38)
  • M / L (schoenmaat 39 - 43)

Drukklasse

Drukklasse 1: een lichte druk van 15-20 mmHG in deze stijlvolle sportsok zorgt voor een optimale bloedcirculatie waardoor deze sokken ideaal zijn tijdens het sporten.

Meer informatie
MerkSockwell
Ordering UnitPaar
Vragen? Start chat

8023