Sockwell Damask Compressiekousen

Opgezwollen voeten kunnen behoorlijk vervelend zijn. Dankzij deze fraaie Sockwell Damask compressiekousen kunt u daar nu een einde aan maken. De kousen oefenen een lichte druk uit op uw voeten en benen, wat zwelling tegengaat. Niet alleen zitten deze compressiekousen zeer comfortabel, ze mogen dankzij hun fraaie patroon ook zeker gezien worden!

  • Betere bloedcirculatie.
  • Voor dagelijks gebruik.
  • Effectief tegen opgezwollen enkels.
  • Vrouwelijk design.
€ 34,45
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Sockwell Damask compressiekousen voor dames

Er zijn veel omstandigheden waardoor zwellingen in de enkels kunnen ontstaan. Hierbij valt te denken aan een zittend beroep, het maken van lange reizen, zwangerschap, et cetera. Om hier iets aan te doen kunt u het beste compressiekousen dragen. Dankzij de lichte druk die de kousen uitoefenen op uw voeten en onderbenen, zal de zwelling afnemen. Bovendien krijgt u hierdoor meer energie en verlaagt u het risico op bloedpropjes.

Deze Sockwell Damask compressiekousen voor dames zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, zoals merinowol en bamboe. Hierdoor blijven uw voeten de hele dag door goed geïsoleerd. Dat betekent minder last van vervelende zweetgeurtjes of voeten die te koud of te warm zijn. In plaats daarvan worden uw voeten continu ondersteund.

Dit model compressiekousen is geschikt voor dagelijks gebruik. En dankzij het fraaie ontwerp kunt u ze zowel naar uw werk als tijdens het reizen dragen. U mag ermee gezien worden! Wanneer u eenmaal deze kousen geprobeerd hebt, gemaakt van ultrazacht merinowol, zult u nooit meer anders willen.

Materialen

De sokken bestaan uit de unieke, antibacteriële combinatie van merinowol en bamboe. Hierdoor blijven uw voeten op temperatuur, zitten de sokken comfortabel en blijven uw voeten droog en vrij van geurtjes. Door de compressie van 15-20 mmHG blijft de bloedcirculatie optimaal. U ervaart minder snel kramp, vermoeide voeten en benen, en een kleinere kans op zwellingen!

  • 32% Merinowol (Dit materiaal werkt antibacterieel).
  • 32% Stretch Nylon (Zorgt voor de stretch in de sok).
  • 31% Bamboe Rayon (Dit materiaal werkt vochtregulerend).
  • 5% Spandex (Het materiaal dat zorgt voor extra stevigheid van de sok).

Beschikbare maten

  • S / M (schoenmaat 35 - 38)
  • M / L (schoenmaat 39 - 43)

Drukklasse

Drukklasse 1: een lichte druk van 15-20 mmHG in deze stijlvolle sok zorgt voor een optimale bloedcirculatie waardoor deze sokken ideaal zijn ter voorkoming van vermoeide en opgezette voeten & benen en spataderen.

Meer informatie
MerkSockwell
Ordering UnitPaar
Vragen? Start chat

8023