Sockwell Incline Dames Sportsok

Sporten doet u graag. De Sockwell Incline Dames Sportsok helpt u om het sporten langer en met meer plezier vol te houden. Dankzij de extra ondersteuning en lichte druk van deze sokken, krijgt uw bloedsomloop een boost en zal u zich energieker voelen. Vermoeide benen, zwellingen en kramp in de benen behoren voortaan tot het verleden.

  • Hoge sportsok & Fraai design.
  • Optimale bloedcirculatie.
  • Houd het sporten langer vol.

Sockwell Incline Sportsokken voor Dames

Wist u dat uit onderzoek is gebleken dat het dragen van steunkousen tot de knie de prestaties van marathonlopers verbetert? Dankzij de druk die de sokken uitoefenen op de benen, wordt de bloedcirculatie namelijk geoptimaliseerd. Dit geeft meer energie, waardoor u uw work-out langer vol kunt houden. Op zoek naar goede elastische kousen voor tijdens het sporten? Ga voor deze Sockwell Incline sportsokken voor dames.

Dit model sportsokken bestaat namelijk uit een unieke mix van merinowol en bamboe. Dankzij deze materialen blijven uw voeten gedurende het sporten droog en op temperatuur. Bovendien wordt er een lichte druk op uw voeten en benen uitgeoefend. Dit vermindert het risico op spierpijn en zwellingen. Ook zorgt de druk ervoor dat spierherstel sneller gaat. Zo haalt u het meeste uit uw workout!

Ook het speciaal ontwikkelde model van deze Sockwell Incline sportsokken draagt bij aan het sporten. Zo is de sok bij de afwikkeling van de voet net wat dunner, wat u meer bewegingsvrijheid geeft. Bij de hiel is de sok juist weer wat dikker voor die extra ondersteuning. De merinowol waar de sokken uit bestaan is zo fijn, dat ze heerlijk zacht aanvoelen zonder te kriebelen. Kortom, een must voor alle sportbeoefenaars!

Materialen

  • 32% Merino Wol voor de antibacteriële werking. 
  • 32% Stretch Nylon voor de stretch in de sok. 
  • 31% Bamboo Rayon voor de vochtregulatie. 
  • 5% Spandex voor extra stevigheid van de sok.

Beschikbare maten

  • S / M (schoenmaat 35 - 38)
  • M / L (schoenmaat 39 - 43)

Drukklasse

Drukklasse 1: een lichte druk van 15-20 mmHG in deze stijlvolle sportsok zorgt voor een optimale bloedcirculatie waardoor deze sokken ideaal zijn tijdens het sporten.

Meer informatie
MerkSockwell
Ordering UnitPaar
Vragen? Start chat

8023