Juzo Ulcer Pro

€ 116,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Juzo Ulcer Pro

Dit is een therapeutische kousen systeem

Speciaal ontwikkeld voor de behandeling van een ulcus cruris probleem

Waar bestaan de twee componenten exact uit:

1. De Ulcer Liner

Dit is een hoogwaardige compressiekous (Ulcer Liner) geproduceerd als rondgebreide top kwaliteit die men van Juzo mag verwachten.  Het voordeel van dit product is dat hij permanent in een compressiedag en dus zowel tijdens de nacht  als overdag  gedragen kan worden op het getroffen been.

 

2. Juzo Ulcer Expert

Deze zeer beproefde en uiterst hoogwaardige therapeutische kousen in vlakgebrei kwaliteit worden overdag ter versterking van de druk direct over de Juzo Ulcer Liner gedragen.

 

 

Juzo Ulcer Pro

Met een lange ervaring als fabrikant van compressiekleding en in nauwe samenwerking met medische specialisten en therapeuten heeft Juzo een compressiekoussysteem ontwikkeld dat de behandeling bij patiënten met een ulcus cruris venosum vereenvoudigt.


Een Juzo Ulcer Pro set bestaat uit een vlakgebreide bovenkous met korte rek Ulcer Expert en twee onderkousen Ulcer Liner om af te wisselen voor de fixatie van het wondverband of kompres.


Juzo Ulcer Pro biedt al jaren veel voordelen voor patiënten , zo blijft het systeem bijvoorbeeld er goed zitten. Bij veel bewegen blijft hij goed zitten en hij glijdt niet weg.  Een ander positief aspect is dat de Patiënt normale schoenen kan blijven dragen.

Meer informatie
Merk Juzo
Vragen? Start chat

8023