Gilofa Style 280 den Panty (AT)

Gilofa Style Panty heeft een luxe uitstraling en is zeer geschikt voor feesten en partijen. Ook past ze prima bij een luxe garderobe. De juiste keuze in de weg naar mooiere benen en een fit uiterlijk.

€ 54,00
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Gilofa Style 280 den Panty (AT)

Bij deze steunkousen van top merk Gilofa worden Individuele maten genomen om een perfecte pasvorm te garanderen. Uw benen worden voelbaar ontlast en uw bloedcirculatie verbetert aanzienlijk. Elegante steunpanty met een briljante glans. Deze steunkousen voorkomen aderproblemen. Ook voor feesten en partijen uitermate geschikt door de luxe uitstraling. Voor mooiere benen en een vitaal uiterlijk; Gilofa Style. Leverbaar in kniekousen, dijkousen en ook als panty of als zwangerschapspanty. Individuele beenmaten worden genomen om de perfecte persoonlijke Gilofa Style kousmaat te kunnen bepalen. De stevige ondersteuning verlicht de benen merkbaar en stimuleert het terugstromen van het bloed. Gilofa Style vormt, ondersteunt en voorkomt veneuze problemen. Vanwege de fijne glans past Gilofa Style ook perfect bij een elegante garderobe. De juiste stap naar mooiere benen en een levendige uitstraling. Het uitgebreide kleurengamma wordt jaarlijks aangevuld met vier wisselende modekleuren. Verkrijgbaar als kniekous, dijkous met een huidvriendelijke siliconenboord en als panty met slipmodel broekje of als zwangerschapspanty.

Eigenschappen

  • Exclusief voor vrouwen
  • Krachtig ondersteunend effect
  • Elegante glans
  • Huidvriendelijke siliconenboord
  • Individuele maatname
  • In vele kleuren mogelijk
  • Tegen vermoeide en zware benen

Materialen

Polyamide (microvezel) 71% en Elastaan 29%

Gilofa Style kleuren

De zachte kleurtonen Sesam en Cumin markeren uw benen subtiel met een lichte glans zonder opdringerig te zijn. Deze natuurlijke kleuren zijn ideaal voor dames met lichtere huidtinten. De donkere tinten van het Gilofa Style kleurenpalet zoals Wacholder, Chia en Pfeffer zijn universeel inzetbaar en creëren een magische uitstraling. De intense kleuren van de kousen strelen uw benen en laten u in mysterieuze pracht verschijnen.

Meer informatie
MerkGilofa
KoustypeSteunpanty (AT)
Vragen? Start chat

8023