Kies uit één van deze merken

Steunkousen

Steunkousen.nl is jubileum lid van Thuiswinkel Waarborg: al 10 jaar gecertificeerd!

Bij Steunkousen.nl kunt u terecht voor modieuze en comfortabele steunkousen. Eenvoudig direct online te bestellen. Ziekenhuizen kunnen kiezen bij het betalen voor "Afterpay zakelijk". Wij leveren dan eerst de goederen in vertrouwen en uw organisatie kan de factuur achteraf betalen.

In onze webshop vindt u uitsluitend steunkousen van de beste A-merken. Wij zijn al 10 jaar aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Waarborg. U kunt dus rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Steunkousen bestellen kan bij ons gewoon zonder te hoeven inloggen.

Sinds 2009 leveren wij medische therapeutische steunkousen aan ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties. Maar uiteraard bieden wij ook diverse soorten steunkousen rechtstreeks van de fabrikant naar u. De steunkousen van Steunkousen.nl zijn niet alleen bijzonder laag geprijsd, ze worden ook nog eens razendsnel geleverd voor slechts €5,95 verzendkosten. Bestel uw steunkousen dus vandaag nog!
Wat zijn steunkousen?


Zoals de naam al doet vermoeden bieden steunkousen (ook wel compressiekousen genoemd) ondersteuning aan uw benen. Het zijn elastische kousen die druk uitoefenen op het been. De meeste druk wordt uitgeoefend bij de enkels. Verder omhoog neemt de druk steeds meer af. Het gevolg van deze druk: het bloed in uw benen wordt omhooggeduwd, richting uw hart. Oftewel, uw bloedsomloop krijgt wat hulp. Vocht dat zich ophoopt in uw onderbenen wordt dankzij de steunkousen weer afgevoerd, waardoor eventuele zwellingen zullen verminderen.

Zo staat u met beide benen (weer) gezond in het leven!

Steunkousen zijn dus bevorderlijk voor uw gezondheid. En daarnaast voelen ze uiterst comfortabel aan en tegenwoordig kunt u ze qua uiterlijk niet van normale kousen onderscheiden. Er zijn vele situaties waarin steunkousen dragen verstandig is. Bijvoorbeeld als u snel last heeft van vermoeide of opgezwollen benen. Maar ook tijdens het sporten of het maken van (lange) reizen. Met steunkousen houdt u uw benen gezond in iedere situatie.

Afhankelijk van uw unieke situatie en wensen kunt u kiezen uit de volgende soorten steunkousen: kniekousen (AD), dijbeenkousen (AG), een steunpanty (AT) of een zwangerschapspanty (AT/U)
Waar kunt u steunkousen voor gebruiken?


Steunkousen stimuleren uw bloedsomloop. Een goede bloedsomloop is essentieel voor uw gezondheid. Normaal gesproken wordt dit bereikt door regelmatig te bewegen. Maar er zijn situaties waarin dat moeilijker is. Bijvoorbeeld als u een zittend of staand beroep uitoefent of lange tijd moet zitten vanwege een lange vlieg- of autoreis. Daarnaast is bewegen voor sommigen niet voldoende om de bloedsomloop optimaal te houden. Het gevolg van al deze situaties: opgehoopt vocht in de (onder)benen en een grotere kans op spataderen. Het dragen van steunkousen kan helpen om in deze situaties klachten te voorkomen.

Omdat er zo veel verschillende situaties mogelijk zijn waarin u steunkousen nodig zou kunnen hebben, zijn er ook vele soorten steunkousen verkrijgbaar in onze webshop. Hierbij kunt u denken aan compressiekousen, reiskousen, sportcompressiekousen, steunpanty’s en zwangerschapspanty’s. Kijk eens rond in ons assortiment om te ontdekken welke steunkousen het beste aansluiten bij uw situatie en uw wensen.
Steunkousen kopen


Steunkousen kopen is een goed idee wanneer u last heeft van klachten in uw benen. Vermoeide benen? Zwaar gevoel in uw benen? Last van spataders, oedeem of reizigerstrombose? Steunkousen kunnen helpen om deze klachten te voorkomen en te verminderen. Dankzij de druk die door de steunkousen wordt uitgeoefend op uw onderbenen, zal de bloedsomloop verbeteren. Het overtollig vocht in uw benen wordt weggevoerd, waardoor uw klachten zullen verminderen.

Ondanks de druk die op uw benen wordt uitgeoefend, zitten steunkousen uiterst comfortabel en zal u ze lange tijd achtereen kunnen dragen. Vooral mensen met een zittend of staand beroep, mensen die fanatiek sporten, veel reizen, zwangere vrouwen en mensen die snel last hebben van opgezwollen benen kunnen baat hebben bij steunkousen kopen. En u hoeft niet bang te zijn om er gek uit te zien. Steunkousen zijn tegenwoordig immers niet alleen goed voor uw gezondheid, maar ook modieus en stijlvol. Ze zijn niet van normale kousen te onderscheiden.

Wilt u ook steunkousen kopen? Kijk dan eens rond in onze webshop. Op Steunkousen.nl vindt u een grote selectie aan A-merk steunkousen. U kunt rekenen op een lage prijs en een snelle levering van uw steunkousen.
Compressiekousen


Compressiekousen kunnen helpen om de bloedsomloop in uw benen te stimuleren. Ze bieden u ondersteuning op de momenten wanneer u dat het meest nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u voor uw werk lange tijd achter elkaar moet zitten of staan. Of tijdens het maken van lange reizen met het vliegtuig of de auto. Ook tijdens de zwangerschap bieden compressiekousen steun en kunnen ze klachten in de benen voorkomen of verminderen.

Compressiekousen oefenen druk uit op uw benen. Deze druk is het sterkst bij uw enkel en neemt gelijkmatig af naarmate de kous omhoogloopt. Dankzij deze geleidelijke drukverdeling wordt de bloedsomloop in uw benen gestimuleerd. Dit voorkomt onder andere vermoeide benen, een zwaar gevoel in de benen, opgezwollen enkels en spataderen.

Op Steunkousen.nl vindt u diverse soorten compressiekousen. Onze compressiekousen bieden niet alleen ondersteuning, ze zijn ook nog eens comfortabel en staan modieus bij iedere outfit. Tegenwoordig zijn compressiekousen niet meer te onderscheiden van reguliere kousen. Bestel vandaag nog bij ons uw compressiekousen voor een lage prijs. Dankzij onze snelle bezorging hoeft u niet lang te wachten op uw compressiekousen.


Vragen? Start chat

8023