Comfort en compressie

Comfort en compressie

Je wilt genieten van je leven en er goed uitzien. Zonder opgezette benen of andere beenklachten. Maar ook zonder compressiekousen die knellen of afzakken.

JOBST compressiekousen met SoftFit hebben een unieke boord, die ervoor zorgt dat je kousen blijven zitten, zonder te knellen. Ontworpen om zo comfortabel te zitten dat je ze gemakkelijk de hele dag kunt dragen. En als je jouw compressiekousen dagelijks draagt heeft dat ook een positieve invloed op jouw benen.

Het SoftFit-boord is verkrijgbaar als optie bij verschillende JOBST-compressiekousen. Zo is er altijd een kous die geschikt is voor je. Klik hieronder op JOBST Ultrasheer, JOBST Opaque of JOBST Classic, kies het type dat je wilt bestellen, en selecteer SoftFit onder de optie Siliconenband. Lees hier meer over Jobst SoftFit.

Ervaar JOBST®-compressiekousen met het unieke SoftFit®-boord

JOBST compressiekousen met SoftFit hebben een uniek boord, die ervoor zorgt dat je kousen blijven zitten, zonder te knellen. Ontworpen om zo comfortabel te zitten dat je ze gemakkelijk de hele dag kunt dragen. En als je jouw compressiekousen dagelijks draagt heeft dat ook een positieve invloed op jouw benen.


Wat is er dan zo bijzonder aan het SoftFit-boord?

In het SoftFit-boord wordt gebruik gemaakt een innovatieve en gepatenteerde technologie: er worden dunnen siliconengaren meegebreid. Daardoor kleven de boorden als het ware aan de huid. Ze blijven hierdoor op hun plaats, en niet doordat de boorden strak om het been te knellen. Dat maakt dat ze de hele dag prettig zitten, terwijl ze toch niet afzakken.


Verkrijgbaar in veel uitvoeringen

Het SoftFit-boord is verkrijgbaar als optie bij verschillende JOBST-compressiekousen. Je vindt het boord bij JOBST Ultrasheer, JOBST Opaque en JOBST Classic onder de optie Siliconenband. Zo is er altijd een kous die geschikt voor je is!


Kwaliteit

JOBST hanteert strenge kwaliteitscontroles, in overeenstemming met de ISO-normen.  Bovendien zijn onze producten gemaakt met materialen (inclusief kleurstoffen) die niet schadelijk voor de gezondheid zijn, alles volgens de Öko-Tex-100-regeling.

Vragen? Start chat

8023