Jobst UltraSheer

Deze transparante zeer zachte Jobst steunkousen zijn van absolute topklasse. Ze zijn gemakkelijk aan te trekken. Door de uitmuntende kwaliteit is de compressie van zeer lange duur en is het draagcomfort erg groot. Deze kous verlicht vermoeide en gezwollen benen.

Jobst Ultra Sheer kousen zijn elegante en modische kousen en door de bijzondere satin touch garens zorgen ze tevens voor een zeer hoog draagcomfort. De druk is gradueel opgebouwd en gelijkmatig over uw benen verdeeld. Samengevat veel kwaliteit met een optimaal therapeutisch effect. Dankzij een perfecte pasvorm en goed ademende eigenschappen zitten de kousen zeer comfortabel. De speciale weeftechniek voorkomt het ontstaan van vouwen en ophopingen bij het lopen, en maakt de kous nog eleganter en transparanter. Verkrijgbaar AD Kniekousen, AG dijkousen, als steunpanty. en als zwangerschapspanty.

Jobst steunkousen zijn absolute topkousen en komen van de Duitse Fa.BSN Medical. Een toonaangevend bedrijf in Flebologie.

Dit product wordt met van 3 tot 5 werkdagen gemiddeld verstuurd
Voor kousen in Ccl.2 of 3, stuur ons een mail en wij maken het in orde.
€ 58,95
Bezig met laden... Even geduld, we laden de productopties..
JOBST Ultra Sheer steunkousen. De transparante steunkousen van JOBST Medical zijn van een zeer zachte kwaliteit en van absolute topklasse.

Gemakkelijk aan te trekken. Door de uitmuntende kwaliteit is de compressie van zeer lange duur en is het draagcomfort erg groot. Deze kous verlicht vermoeide en gezwollen benen.

Opmeten voor de juiste Kniekous gaat als voorbeeld met een kniekous als volgt:

Meet de kleinste enkelomvang boven het enkelgewricht. (cB)
Meet de grootste kuitomvang op de kuit (cC)
Meet de onderbeenlengte van de hak tot 5 cm onder de knieschijf.
Let op; meet in een rechte lijn en volg niet de contouren van het been (ID)

Vervolgens kijkt u links in de maattabel welke maat u nodig heeft. U kunt de tabel vergroten door er op te klikken.
Meer informatie
Merk Jobst
Vragen? Start chat

8023