Jobst UltraSheer

€ 49,95
Bezig met laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

JOBST Ultrasheer

Wilt u stijl combineren met effectieve compressietherapie? De JOBST Ultrasheer is een elegante kous die zeer transparant is en daarom toont als een gewone panty, maar wel de eigenschappen heeft van een effectieve compressiekous. Bijzonder Satin-Touch garen zorgen voor extra comfort zodat de compressiekous de hele dag prettig aanvoelt.

De graduele compresssie van de JOBST Ultrasheer biedt verlichting bij vermoeide en pijnlijke benen, maar kan ook bijdragen aan het voorkomen van de verergering van spataderen.

  • Zeer elegant en transparant
  • Stijl gecombineerd met therapeutische efficiëntie
  • Verkrijgbaar met het unieke JOBST SoftFit boord

JOBST Ultra Sheer steunkousen. De transparante steunkousen van JOBST Medical zijn van een zeer zachte kwaliteit en van absolute topklasse.

Gemakkelijk aan te trekken. Door de uitmuntende kwaliteit is de compressie van zeer lange duur en is het draagcomfort erg groot. Deze kous verlicht vermoeide en gezwollen benen.

Jobst steunkousen worden om hygienische redenen niet terug genomen. Uitzondering hierop is uiteraard wanneer er sprake is van een technisch mankement.

Deze transparante zeer zachte Jobst steunkousen zijn van absolute topklasse. Ze zijn gemakkelijk aan te trekken. Door de uitmuntende kwaliteit is de compressie van zeer lange duur en is het draagcomfort erg groot. Deze kous verlicht vermoeide en gezwollen benen.

Jobst Ultra Sheer kousen zijn elegante en modische kousen en door de bijzondere satin touch garens zorgen ze tevens voor een zeer hoog draagcomfort. De druk is gradueel opgebouwd en gelijkmatig over uw benen verdeeld. Samengevat veel kwaliteit met een optimaal therapeutisch effect. Dankzij een perfecte pasvorm en goed ademende eigenschappen zitten de kousen zeer comfortabel. De speciale weeftechniek voorkomt het ontstaan van vouwen en ophopingen bij het lopen, en maakt de kous nog eleganter en transparanter. Verkrijgbaar AD Kniekousen, AG dijkousen, als steunpanty. en als zwangerschapspanty.

De Jobst steunkousen die wij leveren zijn absolute top steunkousen uit Duitsland. Jobst is een toonaangevend bedrijf in Flebologie.


Meer informatie
Merk Jobst
Vragen? Start chat

8023