Lastofa Classic therapeutische kousen

Lastofa staat voor universele compressie. Onopvallende optiek en hoge efficiëntie - Lastofa is een echte allrounder en kan gedragen worden door iedereen. Als kniekousen, dijkousen, steunpanty of tijdens de zwangerschap, Lastofa biedt vele mogelijkheden voor elke situatie.

€ 68,20
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Lastofa Classic

Ofa Lastofa is Veelzijdig en een klassieker - Lastofa steunkousen zijn gemaakt van zachte, ondoorzichtige stof voor een onopvallend discrete verschijning, te gebruiken in elke situatie. Hoog draagcomfort en medische werkzaamheid is de topprioriteit bij de productie van OFA Bamberg uit Duitsland. Daarom is Lastofa uitgerust met veel details. Gemaakt en gebaseerd op de anatomie van het lichaam. De optimalisering van de pasvorm zorgt voor een kreukvrije fit. Zo zijn de maten in de maattabel duidelijker en gedetailleerder.

De confectiematen sluiten beter aan, passen beter en corrigeren daarmee beter. De nauwkeurigheid van het meten is nu beter vertaald in een passende Memorykous!

Ook is het kleurengamma binnen de collectie geheel aangepast. Zo is er een ruimere keus in huidskleur en is er een chocoladebruine kleur aan de collectie toegevoegd.

Cutting-edge technologie en de jarenlange ervaring voelt u in alle Lastofa kousen. Precies dat is wat het zo speciaal maakt. Daarom is Lastofa uitgerust met veel details. 

Versterkte hiel
De hier is uitgerust met een hak die van versterkt materiaal is omdat de hiel kwetsbaar is. Daarnaast worden de steunkousen ook beschermd bij het dragen van schoenen.

Soft tip
De steunkousen lijn Lastofa is uitgerust met een soft top die geen compressie toegepast. De soft top is met de hand genaaid en zorgt voor een groot bereik in de beweging van de tenen. Bovendien is de hechting is extra dun, dus ook voor een hoog draagcomfort van de kousen in de schoen.

Levertijd is enkele dagen omdat ze uit Duitsland komen (er zijn teveel variaties om ze altijd op voorraad te hebben).

lastofa classic maattabel

Meer informatie
MerkLastofa
Vragen? Start chat

8023