Memory aloë vera therapeutische kousen

Ofa Memory Aloë Vera therapeutische kousen met gezonde compressie maar toch modieus! Leverbaar als kniekousen, dijkousen, steunpanty en zwangerschapspanty.Transparante steunkousen met een pure uitstraling in levendige kleuren.
Gezond, comfortabel en mooi. De nieuwe generatie van de bekende OFA Memory is een stap vooruit in de tijd. Laat u verrassen door doordachte details.
Omdat er zoveel varianten zijn is de levertijd iets langer omdat we ze uit Duitsland laten komen.

€ 89,05
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Ofa Memory aloë vera therapeutische kousen

De meest moderne breitechniek zorgt voor een optimale pasvorm waardoor u minder compressie voelt maar toch de betrouwbare compressie krijgt. Daarbij hebben de tenen voldoende ruimte om te bewegen in het soft top teenstuk. De anatomisch gevormde hiel naar je voet past perfect. Vernauwingen bij de enkel en de knie kunnen nauwelijks optreden, zelfs niet bij 90 graden positie.

Voel je mooi met OFA Memory

Deze kousen zijn trendy en verfijnd en zijn een elegante verschijning met onvergelijkbare kwaliteiten die uw benen een mooi silhouet geven. De delicate pracht en de geringe transparantie maken deze kousen erg aantrekkelijk. Dankzij onzichtbare hiel en teen versterkingen kunt u elke schoen die u wilt dragen.

Sijlvolle kleurencollectie

De smaakvol warme tonen van krokant, chocolade en nougat van Memory Aloe Vera markeren de benen.
De intense kleuren van papaver, bosbessen en zoethout kunnen perfect worden gecombineerd met bijna alle outfits en laten een indruk achter. Deze mysterieuze donkere tinten flatteren de benen.
De pure witte crèmetint is niet alleen op de mooiste dag van het leven een onmisbare metgezel. Zelfs mensen met allergie vertrouwen op Memory Aloe Vera in crème: zonder extra kleurstoffen zijn de witte kousen bijzonder geschikt voor patiënten met een gevoelige huid.

Meer informatie
MerkMemory
Vragen? Start chat

8023