OFA Memory AD

Ofa Memory kniekousen
is een uiterst modieuze, transparante en naadloze therapeutische elastische rondbreikous, die zowel in de lengte als in de breedte rekt. Omdat de elastische druk van Ofa Memory knie steunkousen geleidelijk afneemt van distaal tot proximaal, bieden deze kousen de patiënt de juiste trapsgewijze druk.

U kunt de kousen nauwelijks nog onderscheiden van normale kousen en panty's. Ze zijn bovendien leverbaar in verschillende kleuren. De therapeutische elastische kousen zijn in alle richtingen elastisch. Ze zitten daardoor rimpelloos.
€ 82,00
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

OFA Memory knie-steunkousen

Gezonde compressie en toch modieus.

Ofa Memory bevatten een ondersteunend en ontspannend effect. Ze voorkomen circulatieproblemen en ontlasten de benen. Het transparante materiaal is huidvriendelijk, ademend en garandeert een perfecte graduele compressie met massage-effect. Bij de ontwikkeling van deze therapeutische elastische kousen staan de behoeften en wensen van de patiënt centraal.

Ook leverbaar als dijkousen, steunpanty en zwangerschapspanty.

Gezond, comfortabel en mooi. De nieuwe generatie van de bekende OFA Memory is een stap vooruit in de tijd. Laat u verrassen door doordachte details. Transparante steunkousen met een pure uitstraling en in levendige kleuren.

Meer informatie
MerkMemory
Vragen? Start chat

8023