Lastofa Katoen

Lastofa Katoen is de universele medische compressiekous met katoen. Deze ondoorzichtige allrounder is geschikt voor mannen en vrouwen en is zacht en aangenaam voor de huid. De Lastofa Katoen zorgt voor een nette discrete verschijning in het dagelijks leven dankzij de ondoorzichtige, gebreide stof. Vanwege het duurzame materiaal is de kwaliteit bijzonder geschikt voor de behandeling van zwaardere indicaties.

€ 77,30
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Lastofa Katoen

Lastofa Katoen is zacht voor de huid en plezierig om te dragen. Lastofa Katoen is gemaakt van ondoorzichtige garens voor een ingetogen blik. Door het duurzame materiaal zijn de kousen bijzonder geschikt voor de behandeling van ernstige indicaties. Of u nu kniekousen of dijkousen draagt, Lastofa Katoen biedt veel keuze.

Zacht en huidvriendelijk

Lastofa Katoen biedt een breed scala aan afwerkingen en zachte uiteinden en naden die de kous in elke situatie vasthouden.

Het weefsel van Lastofa Katoen is zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergie. Het hoge katoengehalte van 23% in de kous is te wijten aan de speciale garenwikkel direct op de huid - voor een comfortabele pasvorm.

De Lastofa Katoen kousen met tricot rand bij kniekousen (AD) of dijkousen (AG) worden gekenmerkt door een speciaal zacht breisel. Er is geen compressie op deze manchet, wat het mogelijk maakt om een bijna naadloze overgang naar de huid te bereiken.

Anatomisch gevormde hiel

De anatomisch gevormde hiel is uitgerust met versterkt materiaal in het kwetsbare hielgebied - zo wordt een perfecte en stabiele pasvorm gegeven. Het biedt ook bescherming aan de steunkousen wanneer deze in schoenen worden gedragen.

Uitvoeringen

Kniekous (AD)

De kniekous is van een extra zachte boord voorzien. Dit voorkomt dat de kous in de knieholte insnoert. De kniekous is overigens ook leverbaar met een siliconenboord.

Dijkous (AG)

De huidvriendelijke dijkousen van Lastofa Katoen zijn geschikt voor hem en haar en meestal van een siliconenboord voorzien.

De teenstukken voor Lastofa Katoen

De hoge kwaliteit strekt zich uit tot de tenen.

Open teen

De open teen als standaard uitvoering is comfortabel en ligt aangenaam op de huid - zonder op te rollen. Het geeft de tenen maximale bewegingsvrijheid.

Gesloten teen

De gesloten teen versie van Lastofa Katoen zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en beschermt tegelijkertijd de tenen.

Verkrijgbaar in Drukklassen 2 & 3.

Latofa katoen maattabel
Meer informatie
MerkLastofa
Vragen? Start chat

8023