Lastofa katoen

€ 54,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!
Lastofa met katoen, de ondoorzichtige all round alleskunner van de Duitse top producent uit Bamberg.
Universele medische compressie met katoen.
Zacht voor de huid en even aangenaam als onopvallend - Lastofa met katoen zorgt voor een nette discrete verschijning in het dagelijks leven dankzij de ondoorzichtige, gebreide stof. Vanwege het duurzame materiaal is de kwaliteit bijzonder geschikt voor de behandeling van zwaardere indicaties. Lastofa met katoen overtuigt al jaren en heeft een brede clientele. Door het hoge katoengehalte zijn deze steunkousen bijzonder geschikt voor mensen met allergieën.

Lastofa-katoen is verkrijgbaar in compressieklassen 2 en 3.
Lastofa katoen is zacht voor de huid en plezierig om te dragen. Lastofa katoen is gemaakt van ondoorzichtige garens voor een ingetogen blik. Door het duurzame materiaal bijzonder geschikt voor de behandeling van ernstige indicaties. Of u nu kniekousen of kousen tbv de zwangerschap draagt : Lastofa katoen biedt veel keuze.
Kleurkeuze voor Lastofa-katoen

Bij het kiezen van de door u gewenste kleur heeft u de mogelijkheid om uit twee huidtinten en de klassieke zwarte kleur te kiezen. Geen zeer uitgebreid kleurgamma maar onopvallend. vindt u altijd de juiste kleur voor een discrete verschijning in het dagelijks leven.

Zacht en huidvriendelijk

Lastofa met katoen biedt een breed scala aan afwerkingen en zachte uiteinden en naden die de kous in elke situatie vasthouden.

State-of-the-art technologieën en onze jarenlange ervaring stromen in elke kous. Hoog draagcomfort en medische effectiviteit zijn onze topprioriteit. Dat is de reden dat Lastofa met katoen is uitgerust met veel details.
Het weefsel van Lastofa met katoen is met name geschikt voor patiënten met een gevoelige huid en mensen met een allergie. Het hoge katoengehalte van 23 procent in de kous is te wijten aan de speciale garenwikkel direct op de huid - voor een comfortabele pasvorm.
verklaringen manchetten

De Lastofa katoenen kousen met tricot rand op de knie of AG dijkousen worden gekenmerkt door een speciaal zacht breisel. Er is geen compressie op deze manchet, wat het mogelijk maakt om een ​​bijna naadloze overgang naar de huid te bereiken.
echte hielen

De anatomisch gevormde hiel is uitgerust met versterkt materiaal in het kwetsbare hielgebied - zo wordt een perfecte en stabiele pasvorm gegeven. Het biedt ook bescherming voor de steunkous wanneer deze in de schoen wordt gedragen.
Verkrijgbaar in Druk klassen 2 en 3.
Meer informatie
Merk Lastofa
Vragen? Start chat

8023