Lastofa katoen

Lastofa Katoen is de universele medische compressiekous met katoen. Deze ondoorzichtige allrounder is geschikt voor mannen en vrouwen en is zacht en aangenaam voor de huid. De Lastofa Katoen zorgt voor een nette discrete verschijning in het dagelijks leven dankzij de ondoorzichtige, gebreide stof. Vanwege het duurzame materiaal is de kwaliteit bijzonder geschikt voor de behandeling van zwaardere indicaties. Door het hoge katoengehalte zijn deze steunkousen bijzonder geschikt voor mensen met allergieën. Beschikbaar als kniekous (AD), panty (AT) , dijkous (AG) en dijkous met heupbevestiging (AG/T).

De Lastofa Katoen is verkrijgbaar in drukklasse 1, 2 & 3.
€ 64,62
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Lastofa Katoen

Lastofa katoen is zacht voor de huid en plezierig om te dragen. Lastofa katoen is gemaakt van ondoorzichtige garens voor een ingetogen blik. Door het duurzame materiaal bijzonder geschikt voor de behandeling van ernstige indicaties. Of u nu kniekousen of kousen t.b.v. de zwangerschap draagt: Lastofa katoen biedt veel keuze.

Bij het kiezen van de door u gewenste kleur heeft u de mogelijkheid om uit twee huidtinten en de klassieke zwarte kleur te kiezen. Geen zeer uitgebreid kleurgamma maar onopvallend en u vindt altijd de juiste kleur voor een discrete verschijning in het dagelijks leven.

Zacht en huidvriendelijk

Lastofa met katoen biedt een breed scala aan afwerkingen en zachte uiteinden en naden die de kous in elke situatie vasthouden.

Het weefsel van Lastofa met katoen is zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergie. Het hoge katoengehalte van 23 procent in de kous is te wijten aan de speciale garenwikkel direct op de huid - voor een comfortabele pasvorm.

De Lastofa katoen kousen met tricot rand bij kniekousen (AD) of dijkousen (AG) worden gekenmerkt door een speciaal zacht breisel. Er is geen compressie op deze manchet, wat het mogelijk maakt om een bijna naadloze overgang naar de huid te bereiken.

Anatomisch gevormde hiel

De anatomisch gevormde hiel is uitgerust met versterkt materiaal in het kwetsbare hielgebied - zo wordt een perfecte en stabiele pasvorm gegeven. Het biedt ook bescherming voor de steunkous wanneer deze in de schoen wordt gedragen.

Uitvoeringen

Kniekous (AD)

De kniekous is van een extra zachte boord voorzien. Dit voorkomt dat de kous in de knieholte insnoert. De kniekous is overigens ook leverbaar met een siliconenboord.

Panty (AT)

Het plus-minus broekje van de panty is aan de achterkant langer gebreid dan aan de voorkant. Als gevolg hiervan past het kruis zich aan de anatomie van het lichaam aan en oefent geen druk op het gevoelige buikgebied uit.

Dijkous (AG)

De huidvriendelijke dijkousen van Lastofa Katoen zijn geschikt voor hem en haar en meestal van een siliconenboord voorzien.

Dijkous met heupbevestiging (AG/T)

De dijkous (AG) kan met een heupbevestiging geleverd worden (AG/T). Hierbij dient aangegeven te worden of deze links of rechts gedragen wordt. Indien de dijkousen met heupbevestiging als paar gedragen wordt, kan deze met één eraan vastgenaaide tailleband geleverd worden. De tailleband kan aan de voorkant met een klittenbandsluiting vastgemaakt worden en vormt dus een geschikt alternatief voor een anti-slipboord op de dijkous. 

De teenstukken voor Lastofa Katoen

De hoge kwaliteit strekt zich uit tot de tenen.

Open teen

De open teen als standaard uitvoering is comfortabel en ligt aangenaam op de huid - zonder op te rollen. Het geeft de tenen maximale bewegingsvrijheid.

Gesloten teen

De gesloten teen versie van Lastofa Katoen zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en beschermt tegelijkertijd de tenen.

Verkrijgbaar in Drukklassen 1, 2 & 3.

Latofa katoen maattabel
Meer informatie
Merk Lastofa
Vragen? Start chat

8023