Gilofa 2000 Cotton

Gilofa 2000 met Katoen zijn dé allround kousen. Ze zijn geschikt voor alle benen en geven een heerlijke extra steun. De naam veranderd naar Ofa 365 maar de kwaliteit blijft gelijk. Indien de oude verpakking niet meer leverbaar is ontvangt u gedurende de overgang de kousen in de verpakking van de Ofa 365. Deze steunkousen kunnen elke dag worden gedragen, zowel zakelijk als privé. Een erg functionele kous die niet dik is. Een top aanbod in de Gilofa selectie!
€ 27,90
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Gilofa 2000 met katoen

U heeft een druk leven en doet graag mee aan allerlei activiteiten. Uw werk is belangrijk, maar ook uw privéleven. Het liefst bent u op elk moment van de dag fit om te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Uw werk kan soms veel van u vergen en ook daar wilt u fit zijn om prestaties te kunnen leveren. Vermoeide benen kunnen dan zeer hinderlijk zijn. Uw benen willen niet wat u wilt en kunnen wel wat extra ondersteuning gebruiken.

Wilt u zich gezond voelen en zoekt u ondersteunende kousen die er modern uitzien? Dan bent u bij Gilofa 2000 aan het goede adres. Deze kousen bevorderen uw welzijn en plezier in alles wat u doet en onderneemt. Ze bevorderen de bloedtoevoer bij langdurig zitten of staan, maar helpen ook juist vermoeide benen voorkomen wanneer u veel in beweging bent. U draagt ze als een gewone kniekous! En dan een met een zachte, niet insnoerende boord. Door de speciale breitechniek past de kous zich perfect aan het been aan.

Dit is de geschikte kous voor iedereen die actief is en actief wil zijn, en er tegelijkertijd goed en verzorgd uit wil zien. Kies voor deze kousen als u ze vaak wilt dragen bij verschillende activiteiten en gelegenheden. Deze kous wordt ook vaak gedragen in een zakelijke omgeving.

Eigenschappen

  • Voor mannen en vrouwen.
  • Voor alle seizoenen.
  • Voor actieve mensen en voor op reis.
  • Bij zware en vermoeide benen, lichte spataderen en oedeem.
  • Drukklasse 1, CCL1 (15-21mmHg).
  • Materiaal: Katoen 50%, Polyamide 40% & Elastan 10%.
  • Maten: schoenmaat 36-47 (maat 48-50 alleen in zwart en marineblauw op aanvraag); schoenmaat is steunkousmaat.
  • Kleuren: in 10 kleuren leverbaar.

Indicaties

Bij zware en vermoeide benen, lichte spataderen en oedeem.

Materiaal

53% polyamide
24% polyamide (microvezel)
13% katoen
10% elastaan

Over Gilofa

Gilofa is een vooraanstaand merk van Ofa Bamberg. Het bedrijf, dat al in 1928 werd opgericht, is markt leidend en heeft een lange ervaring met therapeutische kousen. Gezondheid en welzijn staan hoog in het vaandel van Ofa Bamberg. Haar filosofie is dan ook dat een goede gezondheid het welzijn bevordert. Ofa Bamberg heeft zelfs een aantal prijzen gewonnen voor haar kousen in 2012 en 2013. Sindsdien zijn er nog meer mooie Ofa Bamberg producten toegevoegd aan de productielijn.

Daarnaast besteedt Ofa Bamberg veel aandacht aan de steunkousen. Gilofa steunkousen zijn naast comfortabel en functioneel ook mooi! Of het nu om sportcompressiekousen, reiskousen of diabetes sokken gaat. Of gewoon omdat je wilt iets goeds wil doen voor je benen. Niet voor niets zijn veel actieve mensen van jong tot oud geïnteresseerd in de kousen uit Ofa Bamberg.

Kijk ook naar andere prachtige Gilofa kousen die we aanbieden zoals de Gilofa 2000 Light voor de zomer en Gilofa 2000 Aloe Vera.

Gilofa 2000 Katoen maattabel
Meer informatie
MerkGilofa
Vragen? Start chat

8023