Gilofa 2000 Cotton

€ 24,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Gilofa 2000 steunkousen met katoen

Uit voorraad geleverd.

De moderne lichte steun- en reiskous voor dames en heren.

Ofa Bamberg heeft de Gilofa 2000 steunkousen reiskousen voor alle seizoenen ontwikkeld. Zoekt u bijzondere en functionele steunkousen die niet dik zijn en toch veel steun geven dan is dit het ideale product. Zowel voor mannen als voor vrouwen.

Gilofa 2000 zijn steunkousen / reiskousen zijn ondersteunend en zeer goed zijn voor de bloedcirculatie. Deze kousen zijn prima dagelijks te dragen en zien er uit als gewone kniekousen. Ze zijn gaan net als alle Gilofa 2000 steunkousen (ook light en in Aloë Vera te verkrijgen) per paar en zijn verkrijgbaar in schoenmaat 36 - 47. (maat 48-50 alleen in zwart en marine blauw op aanvraag).

Klasse 1 drukwaarde 25 mmHg

Gilofa 2000

Ofa Bamberg heeft ook steunkousen / reiskousen voor de zomer ontwikkeld. Dit kwaliteitsproduct in 4 kleuren en 4 schoenmaten, is speciaal geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een wat dunnere versie van de Gilofa 2000 met katoen. De kenmerken als steun en houdbaarheid van de Gilofa 2000 light zijn gelijk aan die met katoen maar door het gebruik van andere materialen zijn ze extra comfortabel om te dragen als het warm is.

De moderne extra lichte steunkousen / reiskousen voor dames en heren.

Gilofa 2000 met katoen, Gilofa 2000 met Aloe Vera Gilofa 2000 light Gilofa betekend met beide voeten in het leven staan op een gezonde manier. Gezondheid is ook een kwestie van welzijn. U heeft plezier in uw gezondheid. Dit is al meer dan 30 jaar, de filosofie van Ofa Bamberg. Ofa.de besteedt dan ook aandacht niet alleen voor onze steunkousen die de gezondheid bevorderen, maar ook de steunkousen comfortabel en mooi zijn. Of het nu om sportcompressiekousen, reiskousen, diabetessokken gaat voor de preventie of gewoon omdat je wilt iets goeds wil doen voor je benen. Niet voor niets zijn veel actieve mensen van jong tot oud geinteresseerd in de kousen uit Ofa Bamberg. Gilofa: ondersteuning - in de ware zin van het woord. Ideaal als een reis-kousen (steunkousen) Ze bevorderen de bloedtoevoer tijdens langdurig staan ​​of zitten Voor mannen en vrouwen

Vermindert kans op trombose, oedeem en spataderen. Zakelijke knie steunkousen maar ook voor vrouwen.

Ondersteunend en goed voor de bloedcirculatie. Verkrijgbaar in choenmaat 36 - 47. (maat 48-50 alleen in zwart en marine blauw op aanvraag).

Klasse 1 drukwaarde 25 mmHg

Meer informatie
Merk Gilofa
Vragen? Start chat

8023