Gilofa 2000 aloë vera

Gilofa 2000 Aloë Vera

Gilofa 2000 Steunkousen, Reiskousen Aloë Vera. De Gilofa 2000 Aloë naam veranderd op dit moment naar Ofa 365 maar de kwaliteit blijft helemaal hetzelfde. Het kan dus voorkomen dat u een oude en nieuwe nieuw verpakking ontvangt. Gilofa 2000 knie steunkousen, reiskousen, kniekousen. Met Aloë Vera gaan een droge huid tegen. 

€ 27,90
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Gilofa 2000 Aloë Vera

Gilofa 2000 knie steunkousen / reiskousen met Aloë Vera zijn moderne kousen die er uitzien als gewone kousen en zijn speciaal voor een droge huid geschikt. De Aloë Vera werkt tot minstens 100 wasbeurten.

Gilofa 2000 met Aloë Vera – Gezonde benen en ondersteunende kracht en huidverzorging in een. Steunkousen van Ofa Bamberg worden gebreid op speciale machines en hebben een gezonde ondersteuning en de anatomisch juist druk profiel. Dit laatste betekent dat de ondersteunende kracht van de kousen afneemt van net boven de enkel richting het hart. De belangrijkste voorwaarde voor een gezonde preventie van een slechte doorbloeding. Het merk Gilofa kent een verscheidenheid aan steunkousen en steunpanty's voor mannen en vrouwen. Aantrekkelijke modieuze steunkousen ter preventie van veneuze problemen en voor de gezondheids-bewuste man of vrouw. Voor alle gelegenheden, zowel in de zomer als in de winter. De Gilofa 2000 steunkousen met Aloë Vera zijn niet alleen ontworpen om de klassieke steunkous ondersteuning maar ook in de speciale functies van de kousen. Veel mensen die problemen hebben met de doorbloeding lijden vaak ook aan een zeer droge huid. Onvoldoende doorbloeding en gebrek aan voedingsstoffen vragen om verbeterde vocht eisen. Daarom is er de Gilofa 2000 met Aloë Vera. Steunkousen ter ondersteuning en voor op reis met als toevoeging de huidverzorging van de aloë vera. Met nanotechnologie zijn de extracten van de waardevolle aloë vera bij de productie van garens in de vezels verweven. De kalmerende werking blijft voor meer dan 100 wasbeurten werkzaam. Vooral jonge, modieuze en sportieve, actieve mensen zijn geïnteresseerd in de werkingzorgt voor het behoud van gezonde benen.

Materaal:
42% polyamide (microvezel met aloë vera)
35% polyamide
15% katoen
8% elastaan

Gilofa 2000 Aloë Vera
Meer informatie
MerkGilofa
Vragen? Start chat

8023