Gilofa 2000 Light voor de zomer

€ 28,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Gilofa 2000 light voor de zomer.  Uit voorraad geleverd en past door de brievenbus.

De moderne extra lichte steun- en reiskous voor dames en heren.

Speciaal voor de zomer. Ofa Bamberg heeft de Gilofa 2000 light steunkousen reiskousen voor de zomer ontwikkeld. De Gilofa 2000 light knie steunkousen hebben alle voordelen van de Gilofa 2000 (met katoen) maar door het gebruik van ademende microvezel en tactel zijn deze steunkousen bijzonder geschikt voor de warme dagen.

Gilofa Light steunkousen verminderen de kans op trombose, oedeem en spataderen. Ook prima geschikt om naar het werk te dragen of om als reiskousen te dragen.

Deze kniekousen hebben alle voordelen van de Gilofa 2000 met katoen, maar door het gebruik van ademende microvezels en tactel zijn deze steunkousen zeer geschikt voor tijdens warme dagen. Dit zijn absoluut top kousen en we leveren ze al jaren zonder problemen. Zoekt u bijzondere en functionele steunkousen die wat dunner zijn maar toch veel steun geven dan is dit het ideale product. Zowel voor mannen als vor vrouwen.

Gilofa 2000 light

Ofa Bamberg heeft ook steunkousen / reiskousen voor de zomer ontwikkeld. Dit kwaliteitsproduct in 4 kleuren en 4 schoenmaten, is speciaal geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een wat dunnere versie van de Gilofa 2000 met katoen. De kenmerken als steun en houdbaarheid van de Gilofa 2000 light zijn gelijk aan die met katoen maar door het gebruik van andere materialen zijn ze extra comfortabel om te dragen als het warm is.

De moderne extra lichte steunkousen / reiskousen voor dames en heren.

Gilofa 2000 met katoen, Gilofa 2000 met Aloe Vera Gilofa 2000 light Gilofa betekend met beide voeten in het leven staan op een gezonde manier. Gezondheid is ook een kwestie van welzijn. U heeft plezier in uw gezondheid. Dit is al meer dan 30 jaar, de filosofie van Ofa Bamberg. Ofa.de besteedt dan ook aandacht niet alleen voor onze steunkousen die de gezondheid bevorderen, maar ook de steunkousen comfortabel en mooi zijn. Of het nu om sportcompressiekousen, reiskousen, diabetessokken gaat voor de preventie of gewoon omdat je wilt iets goeds wil doen voor je benen. Niet voor niets zijn veel actieve mensen van jong tot oud geinteresseerd in de kousen uit Ofa Bamberg. Gilofa: ondersteuning - in de ware zin van het woord. Ideaal als een reis-kousen (steunkousen) Ze bevorderen de bloedtoevoer tijdens langdurig staan of zitten Voor mannen en vrouwen

Vermindert kans op trombose, oedeem en spataderen. Zakelijke knie steunkousen maar ook voor vrouwen.

Ondersteunend en goed voor de bloedcirculatie. Verkrijgbaar in choenmaat 36 - 47. (maat 48-50 alleen in zwart en marine blauw).

Klasse 1 drukwaarde 25 mmHg

Meer informatie
Merk Gilofa
Vragen? Start chat

8023