Gilofa 2000 Light voor de zomer

Lichte, ondersteunende kousen geschikt voor warme zomerdagen. De Gilofa 2000 is van naam veranderd en heet nu Ofa 365 Microvezel. De kousen zijn exact hetzelfde gebleven.  Deze superdunne steunkous is gemaakt van een mix van microvezel, katoen, tactel, lycra en polyamide. Een absolute aanrader voor warme dagen. Deze kousen worden zowel door mannen als door vrouwen gedragen. Ook voor op reis!

€ 27,90
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Gilofa 2000 Microvezel - ideaal voor de zomer (Ofa 365 Micro)

U heeft een druk programma en de lente of de zomer komt eraan. Het wordt al warmer en u heeft al een paar warme dagen gehad. Heerlijk, u voelt u goed en wil genieten van de zomer en alles wat daarbij hoort. Leuke evenementen, familiebezoekjes, reizen en korte tripjes. Maar u merkt ook die vermoeidheid in uw benen, zeker als het wat warmer wordt. En soms betekent dat zelfs dikke enkels door het vocht dat niet goed wordt afgevoerd.

Gilofa 2000 Light kousen zijn dan een goede keuze. Deze kniekousen hebben alle voordelen van de Gilofa 2000 met katoen, maar zijn nog beter geschikt voor tijdens warme dagen. Met name de ademende microvezels en tactel zorgen ervoor dat deze kous heel licht en luchtig aanvoelt, bijna alsof u geen kous draagt. Een unieke combinatie van verschillende vezels maakt dit een zeer bijzondere kous.

Wij hebben al jarenlang ervaring met deze kous: ideaal als u een bijzondere en functionele steunkous voor warme dagen zoekt.

Eigenschappen

  • Voor mannen en vrouwen.
  • Speciaal voor in de zomer!
  • Voor dagelijkse activiteiten, en op reis.
  • Bij zware en vermoeide benen, lichte spataderen en oedeem.
  • Drukklasse 1, CCL1 (15-21mmHg).
  • Materiaal: Tactel 52%, Microvezel 24%, Katoen 13%, Lycra 10%, Polyamide 1%
  • Maten: schoenmaat 36-50.
  • Kleuren: in 3 kleuren leverbaar.

Indicaties

Bij zware en vermoeide benen, lichte spataderen en oedeem.

Materiaal

Tactel 52%, Microvezel 24%, Katoen 13%, Lycra 10% en Polyamide 1%.

gilofa 2000 light maattabel
Meer informatie
MerkGilofa
Vragen? Start chat

8023