Tovfel Mula Pantoffels

Tovfel Mula pantoffel / sloffen

De handgemaakte Tovfel Wollen pantoffels sloffen uit Nepal zijn van een Deens ontwerp. Ze zijn gemaakt van pure wol en zijn voor zowel mannen als vrouwen (unisex). Deze handgevilte pantoffels / sloffen hebben een unieke combinatie van de goede thermische eigenschappen van natuurlijke wol en het superieure comfort en de demping van de EnergySole™.

€ 63,50
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Tovfel Mula pantoffel / Sloffen

Sinds enkele jaren houden klanten van het comfort van het warme en droge gevoel van natuurlijke wol. De wol wordt voorzichtig vervilt in warm zeepsop, waardoor het hoge gehalte aan lanoline in de wol behouden blijft. Tevens zorgt dit ervoor dat de wol niet jeukt of krast en gemakkelijk schoon te houden is. Normaal gesproken worden de schoenen onderhouden door te borstelen en te beluchten, maar ze kunnen gemakkelijk met de hand worden gewassen.
 
Het verschil tussen pantoffels en sloffen zit in de stevigheid van de schoen. Een pantoffel heeft namelijk een stevigere zool en lijkt meer op een schoen voor in huis. Een slof is gemaakt van zachte materialen en heeft een slappe zool. De zool van de Tofvel is niet slap maar ook best stevig. Daarmee zit het tussen een slof en een pantoffel in.
 
De productie vindt op natuurlijke wijze plaats zonder chemicaliën en synthetische stoffen en biedt werkgelegenheid aan een groot aantal vrouwen in het arme bergland Nepal. Elk paar is gelabeld met een geborduurde handtekening, zodat je kunt zien wie je nieuwe wollen schoenen heeft gemaakt
 
Als je deze pantoffels koopt, steun je een duurzame en ethische productie die voldoet aan de 11 fundamentele principes van Fair Trade Functies
• Wol met suède buitenzool
• Handgevilte wol uit Nepal
• Goede thermische eigenschappen van natuurlijke wol
• Superieur comfort en demping van onze EnergySoles™
• Eerlijke handel
 
 

Schoenmaat

Vragen? Start chat

8023