Sträter Fashion steunkousen AD

€ 29,95
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Therapeutische kousen van ons huismerk Strater fashion. Deze kwaliteitskousen in steunkousen klasse 2 kenmerken zich door hun scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Door de prijsstelling kunt u eenvoudig meerdere kousen aanschaffen zonder dat u tegen torenhoge kosten aanloopt. Bij slechts 2 paar vergoede kousen is het zo dat u ze om de dag moet wassen en dragen. Als u kousen te veel draagt neemt de druk snel af en krijgt u ongemerkt niet voldoende steun. Dit is slecht is voor de doorbloeding in uw benen. Met deze kousen kunt U dus meer therapeutische kousen aanschaffen voor dezelfde prijs.De vraag of ze door de zorgverzekeraar vergoed worden is hierdoor veel minder belangrijk. Geleverd in huidskleur en rechtstreeks uit voorraad. Zie ook de eenvoudige maattabel. Ze gaan per paar en u hoeft er niet voor thuis te blijven want ze passen door de brievenbus. Probeer deze kousen zonder risico een maand uit, niet goed geld terug (ex.porto)!

Deze kousen zijn ook verkrijgbaar als stay-up kousen klik hier

Sträter Fashion steunkousen AD

Zie hieronder de maattabel.

Deze Therapeutische kniekousen in steunkousen klasse 2 (Ccl.2) hebben een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en worden uit voorraad geleverd. Deze kousen zijn een zegen voor het behoud van gezonde aderen. De compressie druk neemt gradueel af vanaf de enkel tot aan de knie. Dit resulteert in een verkwikkend gevoel en is ook goed voor lang staan of zitten.

Het ontlast met name de onderbenen. Ook bij het reizen per bus, trein, auto of vliegtuig leveren therapeutische kousen hun bijdrage. Langdurig zitten leidt er namelijk vaak toe dat de benen zwaar aanvoelen of zelfs opzwellen. Bovendien kunnen therapeutische kousen het risico op spataderen verminderen of voorkomen en worden ze gedragen bij oedeem.

Vragen? Start chat

8023