Sträter Fashion Kniekousen (AD)

Ons huismerk Sträter Fashion kniekousen (AD) met kanten boord zijn echte (therapeutische) kwaliteitskousen in drukklasse 2 en kenmerken zich door hun scherpe prijs en goede kwaliteit.

Ze worden per paar geleverd en passen door de brievenbus.

Probeer deze kousen zonder risico een maand uit, niet goed=geld terug!

Zie de eenvoudige maattabel voor het kiezen van de juiste maat.

€ 41,05
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Sträter Fashion Kniekousen (AD)

Therapeutische kousen zijn een zegen voor het behoud van gezonde benen en aderen. De compressie druk neemt gradueel af vanaf de enkel tot aan de knie. Dit resulteert in een verkwikkend gevoel en is ook goed voor lang staan of zitten. Het ontlast met name de onderbenen. Ook bij het reizen per bus, trein, auto of vliegtuig leveren therapeutische kousen een belangrijke bijdrage. Langdurig zitten leidt er namelijk vaak toe dat de benen zwaar aanvoelen of zelfs opzwellen. Bovendien kunnen therapeutische kousen het risico op spataderen verminderen of voorkomen en worden ze gedragen bij oedeem.

Over Sträter Fashion

De naam Claudia Sträter is bij velen bekend en komt voort uit de familie Sträter welke al sinds 1700 werkzaam is in Nederland in de textiel. Bernard Sträter was met zijn broers Carl Friedrich en Eberhard eigenaar van de stoffengrossier B.T.Sträter Rheine en Deventer en later ook in Amsterdam aan de Warmoesstraat. Bernard Sträter is groothandelaar in stoffen te Rheine, Westfalen en opent een filiaal in Amsterdam in 1816. Naast het welbekende Claudia Sträter is er dus een nieuwe textiel firma onder deze naam werkzaam op het gebied van therapeutische kousen.

sträter fashion maattabel kniekousen
Vragen? Start chat

8023