Juzo Dynamic

De Juzo Dynamic biedt effectieve allround zorg voor veneuze aandoeningen of mild lymfoedeem. Duurzame, dicht gebreide stof zorgt voor compressie in drukklasse 1, 2 & 3. Dankzij het enigszins comprimerende lichaamsdeel stopt het compressie-effect niet bij de dij, maar is het effect te voelen tot aan de billen.
De Juzo Dynamic biedt u de stevige, gebreide, effectieve compressie, die wordt gebruikt voor een uitgesproken veneuze ziekte of mild lymfoedeem. Het massage-effect en het dichte breisel zorgen voor een comfortabele pasvorm.


€ 72,85
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Juzo Dynamic

De Juzo Dynamic bieden een effectieve therapie voor veneuze aandoeningen en mild lymfoedeem. De dichte, knuffelige, gebreide stof laat niets te wensen over als het om comfort gaat. De vrij te kiezen kleefrand geeft de bovenbeenkousen een goede grip.

Indicaties

  • Bij serieuze veneuze klachten.
  • Spataders (OP).
  • Zwelling.
  • Trombose.
  • Lymfoedeem.

Juzo Dynamische panty

De Juzo Dynamic biedt een langdurige, krachtige compressie voor het hele been, tot op de billen. Stevige, dichte stof zorgt voor effectieve druk zonder verlies van kracht, zelfs na een volledige dag sporten. Dankzij een aangenaam, knuffelbaar materiaal is ook een goed draagcomfort gegarandeerd.

Meer informatie
Merk Juzo
Vragen? Start chat

8023