Juzo Attractive / Juzo Inspiration

Juzo Attractive steunkousen
Juzo Attractive steunkousen voor de modebewuste vrouw. Therapeutische knie steunkousen van Duitse kwaliteit. De Juzo Attractive is naast knie-, dijkousen ook als zwangerschapstpanty te verkrijgen met een speciale zwangerschapsbroek. Dit zorgt voor een comfortabel draagcomfort tijdens uw zwangerschap. Modieuze kwaliteitskousen van Juzo. Levertijd is slechts enkele dagen.

€ 68,15
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!
Juzo Attractive steunkousen

Deze modieuze steunkousen hebben een trend gezet als het gaat om de verfijndheid van Elastische compressiekousen.

Juzo Attractive steunkousen zijn verkrijgbaar als knie compressiekousen Dijkousen of steunpanty. wat de naam al doet vermoeden zien ze er vooral aantrekkelijk uit en zijn ze dus geschikt voor dagelijks gebruik. Dit komt door het bijzonder fijne breiwerk. Ze zijn transparant en doen niet onder voor een normale fijne kous. Toch zijn ze functioneel en hebben ze een versterkt hielstuk.

De Juzo Attractive zwangerschapstpanty is ook verkrijgbaar met een speciale zwangerschapsbroek. Dit biedt u tijdens de zwangerschap een comfortabel draagcomfort. Door het glanzende fijne breiwerk, als ook in combinatie met de nieuwe trendkleuren en het nieuwe Vision motief, wordt deze modieuze compressiekous uw begeleider tijdens de bijzondere maanden van uw zwangerschap.
Steunkousen klasse 2 en 3 zijn medische kousen en worden ook wel therapeutisch elastische kousen genoemd. Deze kousen kunt u prima als herhaal aankoop online kopen.Wij gaan er van uit dat u bekend bent met dit product met wanneer u een klasse 1 of klasse 2 nodig heeft. Bij twijfel raden wij u aan eerst contact op te nemen met uw arts, bandagist of therapeut. Steunkousen.nl is niet aansprakelijk bij mogelijke klachten die ontstaan door een verkeerde druk steunkous die niet op medisch advies is voor geschreven. Drukklasse Ccl.1 in mmHg 18,0-21,0 –Drukklasse Ccl.2 in mmHg 23,0- 32,0 Drukklasse I Deze drukklasse geeft een lichte druk aan het onderbeen. Geschikt bij vermoeide zware benen, lichte spataderen of beginnende spataderkwalen en lichte zwellingen. Ze worden aangeraden te dragen ter preventie van spataderen gedurende de zwangerschap maar ook als u staand of zittend werk heeft. Drukklasse II Gemiddelde compressiedruk. Dit zijn de meest gedragen steunkousen. Ze worden gedragen bij uitgezette spataderen of bij benen die regelmatig opgezwollen zijn. Maar ook bij zwellingen na trombose, kleine ontstekingen die genezen zijn en bij ontstekingen tijdens de zwangerschap of na een sclero-therapie, een operatieve ingreep of bij aderontstekingen.
Meer informatie
Merk Juzo
Vragen? Start chat

8023