CEP Allday Recovery Mid Cut Socks Men

De combinatie van hoogwaardige materialen en doelgerichte compressietechnologie zorgt ervoor dat je voeten fris, stabiel en vol energie blijven. Ervaar het verschil met de Allday Recovery Mid Cut Socks Men en geef je voeten de zorg die ze verdienen.
€ 19,00
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

CEP Allday Recovery Mid Cut Socks Men

Of je nu net gesport hebt of je voorbereidt op een intense activiteit, de Allday Recovery Compression Mid Cut Socks Men van CEP Sportswear bevorderen het herstel van je voeten, waardoor je snel weer in topvorm bent. De unieke materiaalmix van merinowol en synthetische vezels biedt een buitengewoon draagcomfort. De anatomische pasvorm, doelgerichte compressie en uitstekende warmte- en vochtregulatie maken deze sokken de ideale keuze voor jouw volgende topprestatie. Ervaar het aangename gevoel van merinowol, afkomstig van merinoschapen. Deze natuurlijke vezel neemt vrijwel geen geur aan en zorgt voor een ademende werking. Het hoge aandeel merinowol in de Allday Recovery Compression Mid Cut Socks zorgt ervoor dat vocht snel wordt afgevoerd, waardoor je voeten langer fris blijven. De geavanceerde compressiedraad in de sokken biedt medi compressie voor een sneller herstel en een nauwsluitende pasvorm die je dagelijks zult waarderen. De gerichte druk van deze sokken bevordert het herstel na het sporten, in je vrije tijd en tijdens reizen. De geïntegreerde compressietechnologie stimuleert de doorbloeding en zuurstofaanvoer, wat resulteert in lichte voeten met meer stabiliteit, kracht en energie. Ontdek de perfecte combinatie van merinowol en medi compressie en trakteer je voeten op een dagelijkse dosis ontspanning met de Allday Recovery Compression Mid Cut Socks voor mannen. Bestel nu en geef je voeten de zorg die ze verdienen!

Eigenschappen

 • Merinowol - Natuurlijke Hightech
 • Optimale Pasvorm met medi Compressie
 • Herstel met Gedefinieerd Drukverloop 

Materiaal

53% polyamide, 28% wol (merino) & 19% elastaan.

Onderhoud

Om de levensduur en prestaties van je CEP sportcompressiekousen te optimaliseren, volg je deze eenvoudige onderhouds- en wasinstructies.

Onderhoudsinstructies

 1. Trek de kousen voorzichtig aan en vermijd contact met scherpe voorwerpen om beschadigingen te voorkomen.
 2. Zorg ervoor dat je nagels kortgeknipt zijn om schade aan de stof te voorkomen.
 3. Rol de kousen voorzichtig op als je ze uitdoet, in plaats van ze abrupt uit te trekken.

Wasinstructies

 1. Was de compressiekousen met de hand of in de machine op een mild programma met koud water.
 2. Gebruik een mild wasmiddel zonder bleekmiddel om de elasticiteit van de stof te behouden.
 3. Vermijd het gebruik van wasverzachters, omdat deze de compressie-eigenschappen kunnen aantasten.
 4. Droog de kousen op een vlakke ondergrond en vermijd direct zonlicht om verkleuring te voorkomen.
 5. Strijk of stoom de kousen niet, aangezien dit de compressie-eigenschappen kan beschadigen.

Door deze eenvoudige instructies te volgen, blijven je CEP sportcompressiekousen in topconditie, waardoor je keer op keer kunt genieten van optimale prestaties en comfort.

Meer informatie
MerkCEP
Men/WomanMan
KoustypeMid Cut Socks
Vragen? Start chat

8023