Bauerfeind steunkous handschoenen

Bauerfeind steunkous handschoenen van Juzo

Deze handschoenen ontwikkeld speciaal voor het gemakkelijk aantrekken van steunkousen.

Let op;  wij leveren ook een mooi steunkousen accessoirepakket met medi steunkoushandschoenen en van alles er in voor 14,95. Tevens zit hier een kortingsbon bij in voor uw volgende bestelling.

Klik hier om het te bekijken: steunkousen accessoirepakket

Wij leveren ze rechtstreeks uit voorraad en ze passen door de brievenbus. Het is een basis product voor mensen met steunkousen. Voor een laag bedrag gaan de kousen gemakkelijker aan en blijven ze heel.

We leveren deze handschoenen van het merk Steve en ze zijn ook in een latex vrije versie te verkrijkgen:

Latex vrije steunkous handschoenen

€ 6,30
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Bauerfeind steunkous handschoenen. Wij leveren hier de handschoenen van A-merk Juzo uit en dus niet met het Merk Bauerfeind erop. Met de Juzo handschoenen (zie plaatje) hebben we betere ervaringen.

Deze handschoenen worden door meerdere leveranciers aangeboden en zijn speciaal ontwikkeld voor het gemakkelijk aantrekken van steunkousen of compressiekousen.

Deze steunkous handschoenen worden direct uit voorraad geleverd.

Venotrain aantrekhandschoenen zijn onmisbaar bij het aantrekken van elastische kousen. Ze zijn verkrijgbaar in 3 maten small, medium en large.

De handschoenen hebben een functionele grip waardoor u de kousen gelijkmatig over uw been kan aanbrengen. Tevens beschermd dit uw steunkousen bij het aantrekken.

Onmisbaar bij het aan- en uittrekken van steunkousen of andere medische compressie kousen. De duurzame rubberen handschoenen zijn voorzien van het kwalteitslogo. Indien we ze niet op voorraad hebben van Bauerfeind leveren we ze van Steve of Juzo, de specialisten op het gebied van steunkous handschoenen.

 

Artsen en zorginstellingen kunnen per mail bestellen.

Meer informatie
MerkJuzo
Vragen? Start chat

8023