Bauerfeind steunkous handschoenen

Bauerfeind steunkous handschoenen

Venotrain handschoenen; Door Bauerfeind ontwikkeld speciaal voor het gemakkelijk aantrekken van steunkousen of sportcompressiekousen.

Ze zijn gemaakt van 100% nylon zodat mensen met allergie geen last krijgen van de handschoenen. Wij leveren ze rechtstreeks uit voorraad en ze passen door de brievenbus. Het is een basis priduct voor mensen met steunkousen. Voor een laag bedrag gaan de kousen gemakkelijker aan en blijven ze heel.
€ 5,95
Bezig met laden... Even geduld, we laden de productopties..

Bauerfeind steunkous handschoenen;

Door Bauerfeind speciaal ontwikkeld voor het gemakkelijk aantrekken van steunkousen of sportcompressiekousen.

Deze steunkoushandschoenen worden uit voorraad geleverd en passen door de brievenbus dus u hoeft er niet voor thuis te blijven.

Venotrain aantrekhandschoenen zijn onmisbaar bij het aantrekken van elastische kousen. Ze zijn verkrijgbaar in 3 maten small, medium en large.

De handschoenen hebben een functionele grip waardoor u de kousen gelijkmatig over uw been kan aanbrengen. Tevens beschermd dit uw steunkousen bij het aantrekken.

Onmisbaar bij het aan- en uittrekken van steunkousen of andere medische compressie kousen. De duurzame rubberen handschoenen zijn voorzien van het kwalteitslogo van Bauerfeind, de specialist op het gebied van steunkous handschoenen.

Artsen en zorginstellingen kunnen per mail bestellen.

Meer informatie
Merk Doff n Donner
Vragen? Start chat

8023