Mediven Forte AGT


Medi Forte AGT met tailleband

De sterkste mediven rondgebreide kous

De hele dag maximale compressiestabiliteit, hoge werkdruk voor diepe werking en extreme duurzaamheid: dat betekent een betrouwbare therapie voor ernstige indicaties dankzij mediven forte. De naadloze in twee richtingen rekkende kous is zeer elastisch en zakt niet af.

Verkrijgbaar met open en gesloten teenstuk en in de kleuren Caramel en Zwart en in de trendkleuren antraciet,marine en sienna. Trend kleuren kunnen niet geruild worden.

€ 78,34
Laden... Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Mediven Forte

Compressiekousen voor ernstige veneuze aandoeningen.

  • Diep functioneel effect voor ernstige indicaties
  • Hygiënische frisheid met antibacterieel effect
  • Zeer elastisch en bijzonder goed bestand tegen afzakken

Mediven Forte is een naadloos gebreid

CCL 2 Drukklasse in mmHg 23,0 - 32,0

CCL 3 Drukklasse in mmHg 34,0 - 46,0

De drie trendkleuren hebben een lange levertijd omdat de steunkousen speciaal voor u gebreid worden. Ze kunnen hierom niet omgeruild worden. Met de Mediven Forte heeft u de hele dag maximale drukstabiliteit en tevens een hoge druk voor een zeer diepe werking en extreme duurzaamheid. Dit zijn naadloze, in twee richtingen uitrekbare steunkousen die zeer sterk en elastisch zijn en teven beschikken over een antislip effect. De garens zijn gemaakt van Clima Comfort voor een sterk ademend vermogen en betrouwbare temperatuurregulatie. Bekijk de tabel voor de juiste maat.

Meer informatie
Merk Mediven
Vragen? Start chat

8023