Medi Spot Ex Vlekverwijdering 15 ml. (6x)

Medi Spot ex 15ml vlekverwijdering 6st

Voor het wassen brengt u met de vlekkenverwijderingsstick de vloeistof op de vle aan. Medi Spot ex wordt verwijdert vervolgens vlekken zoals schoenmarkeringen van de tenen of de hiel van de stof.

€ 42,30
Medi Spot Ex Vlekverwijdering 15 ml. (6x) | P930025 | Steunkousen.nl

Medi Spot ex 15ml vlekverwijdering 6st

Enkele eigenschappen van de Medi Spotzachte verzorging

  • Zorgt ervoor dat u er toonbaar uit blijft zien
  • Ruikt niet
  • Dermatologisch verantwoord
  • Speciaal voor steunkousen
  • Dagelijks te gebruiken
  • Verlengt de levensduur van uw steunkousen
  • Geleverd in15 ml en wordt dmv een roller aangebracht

Wasvoorschriften

Houd uw steunkousen in topconditie door de onderhoudsinstructies op het gedrukte of ingenaaid textieletiket nauwkeurig op te volgen.

Wasvoorschriften:
Sluit eventuele sluitingen vóór het wassen! Draai uw steunkousen binnenstebuiten voor het wassen en was ze de eerste keer apart om kleurafgifte te voorkomen. Gebruik bij voorkeur een fijnwasprogramma op 40 °C en plaats ze in een wasnetje voor extra bescherming van het gebreide materiaal. Vermijd wasverzachter! Bij handwas grondig spoelen en niet uitwringen. Kies voor milde, speciale wasmiddelen.
Verkort de droogtijd door de steunkousen na het wassen op een dikke badhanddoek te leggen, op te rollen en stevig uit te drukken. Hang de compressiekleding losjes op zonder wasknijpers. Laat ze niet in de handdoek liggen en droog ze niet op de verwarming of in direct zonlicht.
Als u de wasdroger gebruikt, selecteer dan het programma voor delicaat textiel (controleer het textieletiket of de ingedrukte informatie). Houd er rekening mee dat steunkousen niet chemisch gereinigd mogen worden. Geniet van langdurige kwaliteit en comfort met deze zorgvuldige onderhoudsinstructies.

Tips voor gebruik:
Trek ‘s ochtends meteen nadat u bent opgestaan de compressiekleding voor het ontzwollen been aan. Ga zitten voordat u uw compressiekleding aan- of uittrekt om vallen of verwondingen te voorkomen. Scherpe, niet gevijlde vingernagels en ringen met scherpe randen kunnen het zeer delicate gebreide materiaal beschadigen. Ook teennagels, eelt of een kapotte schoenvoering kunnen schade aanrichten. Om het draagcomfort van uw compressiekleding te verbeteren, kunt u de siliconenband (indien aanwezig) tijdens de draagduur meerdere keren even omhoog duwen.

Meer informatie
MerkMedi
Maat15ml.
Vragen? Start chat

8023