Medi Clean Handwasmiddel 200 ml. (6x)

Medi Clean is het speciale handwasmiddel en is afgestemd op de mediven steunkousen, maar zeker ook geschikt voor onze andere A-merken kousen. Zachte verzorging voor de dagelijkse handwas.

€ 42,30
Medi Clean Handwasmiddel 200 ml. (6x) | P920026 | Steunkousen.nl

Medi Clean wasmiddel voor threapeutische kousen

Medi clean is het zachte steunkousen-wasmiddel van kwaliteitsmerk Medi uit Bayreuth Duitsland. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van mediven steunkousen maar uiteraard ook geschikt voor onze andere merken. Het is een bijzonder mild product dat niet ruikt naar een wasmiddel. Het verwijdert vuil en biedt tevens kleurbescherming voor de zeer gevoelige stof van uw steunkousen.

Door uw steunkousen met Medi Clean te wassen, heeft u veel langer plezier van uw steunkousen.

  • Makkelijk te gebruiken.
  • Kleurbescherming en zachte verzorging.
  • Geurneutraliteit.
  • Optimale afstemming met de steunkous om de dagelijkse verzorging te vergemakkelijken.
  • Lange levensduur van uw kousen.
  • Dermatologische compatibiliteit.

Wasvoorschriften

Houd uw steunkousen in topconditie door de onderhoudsinstructies op het gedrukte of ingenaaid textieletiket nauwkeurig op te volgen.

Wasvoorschriften:
Sluit eventuele sluitingen vóór het wassen! Draai uw steunkousen binnenstebuiten voor het wassen en was ze de eerste keer apart om kleurafgifte te voorkomen. Gebruik bij voorkeur een fijnwasprogramma op 40 °C en plaats ze in een wasnetje voor extra bescherming van het gebreide materiaal. Vermijd wasverzachter! Bij handwas grondig spoelen en niet uitwringen. Kies voor milde, speciale wasmiddelen.
Verkort de droogtijd door de steunkousen na het wassen op een dikke badhanddoek te leggen, op te rollen en stevig uit te drukken. Hang de compressiekleding losjes op zonder wasknijpers. Laat ze niet in de handdoek liggen en droog ze niet op de verwarming of in direct zonlicht.
Als u de wasdroger gebruikt, selecteer dan het programma voor delicaat textiel (controleer het textieletiket of de ingedrukte informatie). Houd er rekening mee dat steunkousen niet chemisch gereinigd mogen worden. Geniet van langdurige kwaliteit en comfort met deze zorgvuldige onderhoudsinstructies.

Tips voor gebruik:
Trek ‘s ochtends meteen nadat u bent opgestaan de compressiekleding voor het ontzwollen been aan. Ga zitten voordat u uw compressiekleding aan- of uittrekt om vallen of verwondingen te voorkomen. Scherpe, niet gevijlde vingernagels en ringen met scherpe randen kunnen het zeer delicate gebreide materiaal beschadigen. Ook teennagels, eelt of een kapotte schoenvoering kunnen schade aanrichten. Om het draagcomfort van uw compressiekleding te verbeteren, kunt u de siliconenband (indien aanwezig) tijdens de draagduur meerdere keren even omhoog duwen.

Meer informatie
MerkMedi
Maat200ml.
Vragen? Start chat

8023