Medi Day Gel (6x)

Medi day gel is een kwaliteits-verzorgingsgel voor een fris gevoel gedurende de dag. U kunt deze het best gebruiken meteen voordat u uw steunkousen aantrekt. Het vermindert het spanningsgevoel en is uitermate geschikt bij een gevoelige huid.

€ 52,90
Laden...Even geduld, we laden de productopties..
Het duurt maar 1 minuut!

Medi Day Gel

Medi day gel is een kwaliteitsverzorgingsgel voor een fris gevoel gedurende de dag. U kunt deze het best gebruiken meteen voordat u uw steunkousen aantrekt. Het vermindert het spanningsgevoel en is uitermate geschikt bij een gevoelige huid.

Eigenschappen:

Met paardenkastanje voor stevigere aderwanden.

Menthol voor meer frisheid en toverhazelaar voor een stabielere weefselstructuur.

Vermindert het spanningsgevoel en de gevoeligheid van de huid.

Wasvoorschriften

Houd uw steunkousen in topconditie door de onderhoudsinstructies op het gedrukte of ingenaaid textieletiket nauwkeurig op te volgen.

Wasvoorschriften:
Sluit eventuele sluitingen vóór het wassen! Draai uw steunkousen binnenstebuiten voor het wassen en was ze de eerste keer apart om kleurafgifte te voorkomen. Gebruik bij voorkeur een fijnwasprogramma op 40 °C en plaats ze in een wasnetje voor extra bescherming van het gebreide materiaal. Vermijd wasverzachter! Bij handwas grondig spoelen en niet uitwringen. Kies voor milde, speciale wasmiddelen.
Verkort de droogtijd door de steunkousen na het wassen op een dikke badhanddoek te leggen, op te rollen en stevig uit te drukken. Hang de compressiekleding losjes op zonder wasknijpers. Laat ze niet in de handdoek liggen en droog ze niet op de verwarming of in direct zonlicht.
Als u de wasdroger gebruikt, selecteer dan het programma voor delicaat textiel (controleer het textieletiket of de ingedrukte informatie). Houd er rekening mee dat steunkousen niet chemisch gereinigd mogen worden. Geniet van langdurige kwaliteit en comfort met deze zorgvuldige onderhoudsinstructies.

Tips voor gebruik:
Trek ‘s ochtends meteen nadat u bent opgestaan de compressiekleding voor het ontzwollen been aan. Ga zitten voordat u uw compressiekleding aan- of uittrekt om vallen of verwondingen te voorkomen. Scherpe, niet gevijlde vingernagels en ringen met scherpe randen kunnen het zeer delicate gebreide materiaal beschadigen. Ook teennagels, eelt of een kapotte schoenvoering kunnen schade aanrichten. Om het draagcomfort van uw compressiekleding te verbeteren, kunt u de siliconenband (indien aanwezig) tijdens de draagduur meerdere keren even omhoog duwen.

Meer informatie
MerkMedi
Vragen? Start chat

8023